Den gylne Turner Dostál s Fuksou. Hvordan ble de tsjekkiske favorittene mestere?

Tsjekkia kajakkpadler er vanskelig å sette opp med bronse-kilometer lange veien fra hjemmet til VM. Han ønsket bare og bare for gull. “Det kan høres pretensiøs, men jeg virkelig frem til andre knockdown. Hvert Lay hadde egentlig ikke ideelt for meg å rase, “Šoukal sa. Hjem

Selv kroppsspråk gjort det klart at han ønsket å gjenta den triumferende tur fra 2014. Han numbly, seks fot kroppen bøyd, kraftige muskler tilsynelatende visnet.

Denne søndagen Dostal igjen så ut som en gresk Discobolus. I målområdet stolt slå seg på brystet, biceps anspent, skjeggete ansikt i hans brennende stråler fra solen. Det eneste forble den samme, på nesen mangler solbriller.

Drowned er fordi når herlig hoppe skipet.Slike eufori opplevde kort tid etter sin kajakk boret den første til å fullføre løpet på fem hundre meter. “Jeg beklager brillene. Men de vil bli begravet med en frisk verden tittelen, så kanskje det er på bunnen av kanalen vil račického canker ormer med stor glede ”

. Zlata neolympijské disiplin

Čtyřiadvacetiletému gigantiske gratulerer slektninger.Flyttet bestefar på koke omfavnelse knapt holde tilbake tårene, søstrene igjen ropte: “! Broren min er den beste” Å se Dostal i aksjon, hoppet til Elbe Arena of rozehraného sandvolleyball turnering i området i Praha

Gleden av erobret tittelen og Selv om han lyktes i ikke-politisk disiplin, kunne han ikke ødelegge sin støtte.

“Jeg beklager, fordi jeg er bedre på de fem hundre, men jeg kan ikke gjøre noe med det. Jeg ville definitivt nyte mer om det olympiske var, men hva kunne gjøres, “spekulerte han ikke. “Dessuten, hvis fem hundre i OL var, det ville være hennes kanskje fokusert mer folk.”

En lignende holdning er i denne saken og canoeist Martin Fuksa, som på søndag klarte å fans på utsolgt tribune forberede perfekt déjà vu .Bare seks minutter etter at du fikk for Nymburk muscleman dopádloval om tittelen verdensmester.

De neolympijské pětisetmetrové avstander funnet erobrer og forsvarte seieren to år gammel fra Idroscalo innsjø i Milano. “Det splitter seg ikke slik ut på VM. Det spiller ingen rolle om det er OL, neolympijská spor, “tenker han

Ønsket om å slå de beste

Igjen vil argumentet om å legge til programmet trolig øke konkurransen. Faktisk Fuksa innrømmer også at på fem hundre meter ikke trene spesifikt. “Jeg trener stort sett per kilometer og fem hundre av giften,” sa han.

Racice på mange måter levd den samme historien som Dostal.Han tenkte også på gull fra en kilometer, og han ble tatt av sin motstander fra Tyskland. Lørdagens kampmakt var nok til å forsvare sin status som vicemander, Fuksa kjempet for sølv.Gjør det til en topp arrangement bekjempe Sebastian Brendel.

“Noen ganger du prøver levetid og best bare ikke nederlag”, sa en forsonende umiddelbart etter finalen. “Brendel er fryktelig stjerne, Mr. canoeist.”

Snakker en dag senere, betrodde han: “Jeg er glad for at jeg kan podium igjen selv med den vakre sangen”

mens på lørdag virket det at hastigheten padling er en sport der kjører i de siste ni gutta alltid vinne og tyskerne, søndag brakt dobbel glede Tsjekkia gull.