Liberec paradoks: dårlig spill, men for tre poeng. Og en smigrende tredje plass

Måten å oppnå tre punkter anordnet i mål ved slutten av Kaptein Coufal, men var i det nordlige Moravia meget vanskelige og enda mer for dem å spille Liberec satt.

“I slags indre tilfredshet med punkter, men med spillet of’m svært ulykkelig, “sa Henry Trpišovský trener Liberec.

“karvinské’m beklager, jeg har stor fotballmiljøet var bedre, men tapte. Bankers hadde fire, mens vi er i første Golovko fikk Pulkrab som gikk alene til porten. For målet vårt overgir jeg Vlada Coufal som posisjonen til høyre forsvarer fikk straffespark og ferdig. ”

Det avgjørende skuddet i kampen kom i 81.minutt når dro hjem på sin venstre helt gratis Coufal, som underbitt utstikk Berkovec.

“Jeg fikk en fantastisk ball bak forsvaret fra Folpiho (Folprecht), kastet jeg den i midten og fyrte av en venstre. Egentlig kan jeg tenke på at jeg scoret to ligamål og to venstre fot, så jeg antar jeg vil bare skyte på venstre, “sa den smilende 25 år gamle riktig forsvars Slovan Vladimir Coufal.

Men så la han mer alvorlig: “Den første halvår, var det en tragedie fra vår side. Wagner hadde på seg et mål, vi kunne få enda mer og kan bli avgjort. Heldigvis overlevde, hytta vi sa da noe, og den andre halvdelen vi startet veldig bra. Nesten fem minutter Vi konkurrerer ikke leid en ballong, men så gikk det galt igjen, vi begynte å miste baller og ødelegge.Karvina kan igjen ha en sjanse til å avgjøre, men ikke denne gangen hun heldigvis mislyktes. ”

Mye av andre triumf på rad Liberec keeper Ondrej Kolar måtte skattekart for tredje null. “Jeg plukket opp sin ytelse, fordi vi holder hans intervensjoner i løpet av kampen,” roste Trpišovský.

“Vi spiller veldig organisert og ikke får mange mål så langt er jeg veldig fornøyd. Karviná å si hvor ikke fremme sjansene alltid komme til keeper hjulenheten? Det er ikke viktig hvis jeg kan se den allerede. Det viktige er at vi har tre poeng og vi bekreftet seier i Boleslav.Den tilhører hele laget fordi vi kjempet alle, “sier Andrew, 22, Kolar, Liberec elev

Etter den seremonielle pause Slovan fansen har å se frem til. Oppmuntre fotballspillere i Liberec lørdag 9 september på stadion På Plzeň Nisy , leder av den første ligaen.