Prešov er en ekstra klasse, rost av håndballspillerne til Pilsen Slovak-mesteren

Mens de to foregående årene de utstilt stammer Hlohovec, på lørdag i semifinalen, “ikke ta” den største favoritten av Prešov Tatran bukket under for 19:26. På søndag arrangerer begivenheter som smaken av menigheten, i rådhuset på den slaviske slovakiske slå et annet lag Salute 29:25.

“Med et slikt lag ikke spiller hver fredag, i lang tid var vi i stand til å holde opp, så til tross for nederlaget jeg er fornøyd med resultatene våre,” kommenterte han duell mot Presov Pilsen trener Michal Tonar. “Det er bra at dere har hatt muligheten til å prøve å veie med spillere slike parametre, samt fysisk.”

Talent mot et lag ostřílenému Champions League og representanter fra flere land i troppen perfekt startet i åttende minutt ledelsen 5 : 2. Men gradvis favoritten stadig sterkere.Prešov Pilsen motstand endelig brøt i midten av andre omgang, da ledelsen 15:13 hevet syv mål på rad. “Prešov fremste. Jeg hadde æren av å spille mot dem for noen år siden, og deres styrke er fortsatt enorm. På alle stillinger. Men jeg tror at vi har frikjent seg selv ganske bra, “sa James pivot svovel.

Talent startet uten de største sommer forsterkninger Jan Stehlík, fortsatt helbreder levouká clutch muskelskade fra turneringen i Jicin. “Det viste seg at fredens uke er lav. Honza påvente av videre etterforskning, men jeg håper at koppen dvojutkání mot grekerne vil være klar, “sa trener Tonar foreløpig runde kamper i EHF Cup lag mot Olympiacos S.F.P. De har spilt i fredag ​​1 september (20 timer) på søndag, tredjeSeptember (17) i Pilsen.

Generelt for den skarpe starten av sesongen var gårdagens kamp med slovakisk Sha’l. Talent styrte ham, men han savnet muligheten til å sprette motstanderen litt mer. Og da andre halvdel var vellykket og Pilsen brøt etter Wildta klokka 27:19, fikk det motstanderen til å score fire mål på rad igjen. Jeg derfor vinnende trener overvurderer 29:25.

“Motstanderen din fortjente å slå en større forskjell. Her og der var en mangel på konsentrasjon i slutten, og feil i forsvar.Det var ting vi ikke undervurderer, det har vi ikke råd til, »advarte Tonar.

Nå har han flere dager til å gjøre håndballmaskinen den beste.