Domsrepresentant Jurečka døde tragisk under en dykkertur

ČTK sa generalsekretæren til den tsjekkiske jødedomsforeningen, Pavel Volek.

“Han dived i treningssenteret i Italia. Han var en erfaren dykker, men dessverre klarte han sannsynligvis hans teknikk, “sa Volek. “Det er et stort tap, ikke bare fordi han var en stor dommer, men han var også en fin fyr,” la han til.

Den innfødte i Havířov var en av de beste tsjekkiske dommerne. I 2013, i Judiths årsundersøkelse, var han nest til Lukáš Krpálek. Men da ble han skadet. “Men nå har hans opptreden steget igjen og har hatt en sjanse til å gå videre til OL i Rio.I tillegg var han fortsatt ung og kan tenke selv for neste OL syklus “, sier volek.

Død landslagskollegaer påvirket også det beste tsjekkiske judoka Lukas Krpálka. “En stor kriger forlot oss, et flott hjerte og en gutt som aldri var redd for store utfordringer. Nå kanskje det er derfor det skjedde, hva som skjedde, “skrev Facebook.

” Når du trenger noe, og Sasha var den som alltid komme og hjelpe, om det var selv ved midnatt. Vi vil alle dommere forsøke å bevise hva du ønsket å gjøre, men du fikk det ikke. Vi tenker på TEBE og vi savner deg veldig mye!RIP min andre bror !!! “sa Krpálek.

Jurečka hadde tydeligvis andre disposisjoner, den judoka ble tatt som en filosof. “Jeg husker minnet om behovet for å fokusere i Mongolia, der hver av guttene hadde en av de dagene som er beskrevet i dagboken. De fleste av dem beskrev hva de gjorde den dagen, men Sasha tok en helt annen, og det viste seg å ha et skjult talent blogerský. Det var en ekstraordinær mann, “sa volek.

Jurečka karriere var femte på EM i 23 år, og den syvende i junior-VM. Vant også to bronser i Grand Slams i Baku og Moskva, Grand Prix i Samsun og Universiaden i Kazan. Alt i 2013 før han ble alvorlig skadet og mer enn et år med marodil. I august, på Astana VM, har han delt 9.sted.