En eventyrpremie for golflinjeren av sesongen tar den unge Spieth

For Spieth det vanskelig å East Lake selvfølgelig ikke virkelig dårlige øyeblikk. Den siste dagen av sesongen amerikanske PGA Tour overbevist om at han er den spilleren av året.

Før turneringen var situasjonen litt annerledes: det hotteste favoritt var australske Jason Day, som ledet den langsiktige ordre FedEx Cup, vant i to deler sluttspillet, hadde vunnet PGA Championship, hans første store og egge til første plass rankings.

Men kometen sesongen Spieth, som sjarm våren triumfer på Masters og US Open, visnet. “Jeg var frustrert.To ganger jeg savnet kutt, som aldri har skjedd før, jeg mistet førsteplassen på rankingen og har nettopp sett Jason Day dominerer golf “, beskrev han en fyr som har en årlig inntjening nå med desetimilionovým bonus for FedEx Cup vokste til 22 millioner amerikanske dollar .

Ekstremt konkurranse blonde fra Texas, men å sette den store finalen perfekt. “Jeg begynte å jobbe, jeg bøyde hodet mitt enda mer enn før, fordi jeg visste at denne helgen jeg kan fortsatt nå toppen. Og jeg gjorde det, “Spieth gledet seg over at årets store mesterskap ferdig verre enn fjerde.I tillegg til de to seirene, var han andre på PGA Championship og fjerde på British Open.

I løpet av de tretti beste spillerne i sesongen som den eneste spilt i hver runde under par, puttet vel igjen som et resultat av -9 vant med en margin på fire runder før Danny Lee fra New Zealand, engelskmann Justin Rose og Henrik Stenson av Sverige. I historien av serien er den yngste vinneren.

Dag tiende beholde topplasseringen var ikke nok, og til slutt endte på tredjeplass bak Stenson, vinner av FedEx Cup 2013. Likeledes, etter at han måtte forlate Spieth uke og førsteplassen på verdensrankingen .Likevel svelget skuffelse tappert, du kan si de har oppfylt en livslang drøm – å vinne en major, ble leder…”Så det var en god positivt år”, sa den australske.