Ferrandova-Prévotová har ikke forsvunnet. Bride Armitstead feirer gullet

Det var en merkelig rase uten Marianne Vos. Nederlandske legenden savnet start på grunn av en kneskade, og favorittene til gullet, så det var mye.

Advokaten, Ferrandová-Prevotová før starten forkynnelse: “Jada, kom jeg for gull.” Hvis de vinner, vil det bli den første kvinnen i historien som ville vinne VM i sykkelcross, terrengsykkel og på veien . Alt om ett år. Dette har ikke skjedd i år. I ni spurtující gruppe okkupert sjette plass

femte var en annen favoritt av Johansson, den fjerde italiensk Longa Borghiniová

sprute i gull, var imidlertid en kamp av to piker -.. Armitsteadové Van Der Breggenovou.Den tredje amerikanske, Guarnier, var langt unna.

britisk kvinne bekreftet at hennes nederlag i sprint og de få britene til å feire den femte verdensmesteren. “Jeg håpet fortsatt at vi ville gå ned i de åsene på slutten. Men jeg kan fortsatt ikke tro det, det er en merkelig følelse, “beskrev følelsesmessig usikker frisk finish løpet vinneren.

Richmond fordi det var en gal rase og en annen 5 kilometer igjen viste det seg at ingen av favorittene vinne .. .

136 rytterne er forventet 8×16,2 kilometer i sentrum av Richmond. Totalt, nesten 130 kilometer. Ruten ble foret tre korte bratte stigninger, to av dem for terningen.

Løpet startet nøyaktig på 19:00 CET internasjonale sykkelforbundet sjef Brian Cookson.Helt fra starten i pannen fikk amerikanerne, sparking applaus fra publikum, som var mest sannsynlig på lørdag for en uke. Imidlertid har tyskerne, den nederlandske, presset fremover, og italienerne og britene har sluttet seg til dem. Alle prøvde å styre løpet og utbruddet steds

Etter 10 kilometer -. Ingenting

20 km -.. Ikke noe

Selv etter 30 kilometer, fikk ikke opprette en gruppe som ville ha bygget opp minst en minimal bly. Faktisk har ingen av syklene prøvd det. Slik var tempoet! Enhver feil eller høsten og store feltet du har sett før.

Den første odvážlivkyní den colombianske Peňuelaová, men hennes sólojízda varte bare et øyeblikk.

Den eneste tsjekkiske å starte Zuzana Neckářová er allerede den tredje krets avholdt bare tennene på neglene.Pannen hadde torden og utplassert Nizozemky grusom tempo.

Hun eliminering.

Neckářová bodde i en av de siste gruppene, og det var klart at målet med å ankomme. Frem til slutten av den fjerde runden av russiske Svetlana Vasiljevová distrahere fra flokken litt mer avstand. Det var 65 kilometer igjen. Hovedstart? Atten sekunder forble i hovedfeltet på ca 80 ryttere er.

Vasiljevová før hovedfeltet holdt et par kilometer før han ydmykt returnert. Så ble overfallet fulgt. De prøvde å Garfootová og Williams fra Australia, Nederland Blaaková, alt uten hell.

mindre enn 30 kilometer før de ni deltakerne forlatt den andre Echelon. Det var ingen favoritt, men nesten alle begunstigede landene var representert.Et gap er økt.

Samarbeid men stoppet opp og fem kilometer før mål var han bare et par Kitchenová foran Australia og italiensk Scandolarová. Det allerede reduserte hovedfeltet rullet bak favoritter.

800 meter til mål og Armitsteadová første angrepet. Kjørte den ledende par, men det er feid Van Der Breggenová, Longo Borghiniová og 6 andre ryttere er.

har bosatt seg i sprute.

Brit han red på første plass og det øyeblikket det virket at gjennom hennes Nizozemka passere. Men så tjueseks syklist nylig tok sikte og skutt gjennom først.

Den kraftigste er den nye verdensmesteren.