Samir Nasri, Wilfried Bony og Eliaquim Mangala forlater Manchester City på lån

Samir Nasri, Eliaquim Mangala, Joe Hart og Wilfried Bony led en utvandring av syv Manchester City-spillere på den siste dagen i overføringsvinduet, med alle enige om låneavtaler til slutten av sesongen.

Nasri, som ble med i byen fra Arsenal sommeren 2011 for rundt 25 millioner kroner, signert for Sevilla.Den 29 år gamle franskmannen falt ut av favør under Pep Guardiola etter at midtbanespilleren kom tilbake til klubben for pre-season trening overweight.Joe Hart å starte for England i Slovakia etter at Fraser Forster trekker ut Les mer

Dette kom til tross for Nasri om at han hadde lyst til å imponere Guardiola etter å ha skinnet mot West Bromwich Albion på sin tilbakebetaling fra en langvarig lårskade i april. “Når pre-sesongen skal begynne, kommer jeg til å være frisk, så jeg håper det vil hjelpe meg, og jeg vil prøve å utføre fordi når du har vært ute så lenge er du mer sulten når du kommer tilbake,” han sa. “Du vil ikke kaste bort tiden din.Du vil være tilbake med et slag. “Men ved å bli med i Sevilla, signaliserte Nasri en aksept at hans bykarriere kan være over når tweeting:” Det har vært en glede – takk til alle i klubben og fans i de fantastiske fem årene og ønsker deg lykke til sesongen. “Sevilla sa at avtalen ikke inneholdt et alternativ til å kjøpe den tidligere Arsenal-spilleren. Samar Nasri Official (@ SamNasri19) @ManCity det har vært et pleassur takket være alle i klubben og fansen i de 5 fantastiske årene og ønsker deg lykke til sesongen 31. august 2016

Mangala, en Premier League-rekord £ 42m-kjøp for en forsvarer fra Porto for to år siden, flyttet til Valencia , til tross for den portugisiske klubbens interesse for å signere den 25 åringen.

Mangala tweeted et bilde av seg selv som peker mot Valencia-merket og ved siden av klubbens æreserklæring og sier: “Amunt Valencia” , som betyr “Go Valencia”.

Spissen Bony, en 25 millioner pund fra Swansea City i januar 2015, har sluttet seg til Stoke City mens Hart fullførte sitt trekk til Torino.Den 29-årige engelske målvakten ble tvunget til å gå til Serie A-klubben ved sin plutselige nedtur til den tredje i kø for et startsted på Etihad Stadium.

Argentineren Willy Caballero, som lyktes Hart som førstevalget før Claudio Bravo ankom fra Barcelona i forrige uke, tweeted: “Alt det beste for min venn i dette nye steget i sin karriere.” Jason Denayer ble den syvende byspilleren som gikk på lån , med den 21-årige sentrale forsvarer som ble med i Sunderland. Tidligere Shay Facey, en 21 år gammel forsvarer, ble med i den nederlandske klubben Heerenveen for sesongen, og League One Bury rekrutterte Kean Bryan, en 19 år gammel midtbanespiller til mai.