Den argentinske ble en av de mest

SHANDAO, Brasil, 30 år

I RPL spilte han for Kuban og Anji. Brukte 99 kamper i ligaen, skiller seg ut med 3 mål og 3 assistenter.

En annen, som Laciona Traore, er en legionær på listen, som har spilt i Russland for Kuban og Anji. På samme tid, som ivorianen, flyttet Shandão fra Krasnodar-klubben til Makhachkala. Men hvis Kuban kjøpte en midtback i Brasil for 3 millioner euro, forlot han Anji i status som en friagent. I fire år i Russland klarte han å spille mye i RPL, og selv fløy ut av eliten med Kuban. Tydeligvis tvang det Bek å gå til Anji, men Shandão gikk ikke til Makhachkala – i løpet av få måneder forlot han denne klubben.

Etter å ha forlatt Russland hadde den brasilianske Beck en kontrakt på Sporting’s Hihon og Belgian Circle Brugge, men han spilte veldig lite der og var ikke en viktig spiller for disse lagene. Siden juli 2018 har han vært i status som en friagent, og så langt er hans fremtid svært usikker.

Leandro FERNANDEZ, Argentina, 35 år

I RPL spilte Dynamo. Tilbring 208 kamper i ligaen, preget av 15 mål og 8 assistenter.

10 legionærer som har spilt i RPL, som nå er uten klubb

Den argentinske ble en av de mest viet til hans legionærer i russisk fotball. Han flyttet til Dynamo fra River Plate i januar 2006 for 3 millioner euro og bodde i Moskva klubben til juli 2014. I løpet av denne perioden klarte Leandro Fernandez å bruke 208 kamper for “hvitblå”, som er den andre indikatoren i klubbens historie siden utseendet i mesterskapet i Russland (Alexander Tochilin er lederen med 239 kamper).

Etter å ha forlatt Dynamo spilte Fernandez i 2,5 år hjemme for Newells Old Boys, og spilte i 2017 i Donau for Uruguay. Siden januar 2018 har Leandro Fernandez vært friagent og lite er hørt om ham i pressen. Det eneste som er klart sikkert er at ved 35 har han ennå ikke annonsert sin pensjon. Dette antyder at en av de mest dedikerte spillerne i Dynamo Moskva historie fortsatt kan “komme seg vekk” et sted.