Det begynte med det faktum at Hendo

“Liverpool” fant fremdeles sin sjanse tidligere

I den konstante kampen, taktiske trekk, nøyaktighet og mange andre ting, var lagene igjen (i høstmøtet det første slaget på målet allerede 62 minutter unna) de glemte sine scoring sjanser. Totalt var det i første omgang 2 slag hver (1 mål hver), men det var Liverpool som var nærmere å gjøre motstanderen åpen og legge til mer komfortabel fotball. Det var allerede mulig å tegne en parallell med en annen kamp hvor “byen” hadde problemer. I kampen med Chelsea prøvde Guardiolas avdelinger også å kontrollere spillet, men hele tiden kom de overfor sikker posisjonsbeskyttelse og gjennom hele første halvår så det ut til at Chelsea ville finne sitt øyeblikk for målet. Der gjorde Kante i slutten av første halvdel av spillet, og Mane kunne ha gjort alt mye tidligere …

Det begynte med det faktum at Hendo kom akkurat der og vanligvis, men etter å ha mottatt ballen fra Lovren måtte han se etter at noen andre skulle passere tilbake. Her, veldig i tide, sank Veynaldum dypt til forsvarslinjen og klarte å fange Sana på motsatt side. Fra dette begynte en svært sjelden pause linje møtes.

Hvordan “Manchester City” slo “Liverpool” og kom tilbake til det gyldne løp

Da virket det som om “byen” hadde tid til å omstrukturere på en eller annen måte, men satte seg ikke helt i posisjonene til rivaler. Alle forverrede fortsatt ned i dybden av Salah. Alexander-Arnold, Waynaldum, Salah og Henderson organisert en rask perepasovka, som igjen forvirret rivaler. Hendersons grove pass klarte ikke å ødelegge bildet og angrepet fortsatte.

Hvordan “Manchester City” slo “Liverpool” og kom tilbake til det gyldne løp

Deretter skjedde det mest delikate: Salah ristet på B. Silva og, som i trening, spilte han Fernandinho i halv stilling, som i det raske angrepet ikke kunne orientere seg til ham. Fanget i det minste av operasjonsområdet, ga egyptenen et gyldent pass til Menneskets løp, og de tunge centerbackene sov i løp.

Hvordan “Manchester City” slo “Liverpool” og kom tilbake til det gyldne løp

Neste var baren, Stones dumhet, den magiske nøyaktigheten til teknikken som fanger målet og skuffelsen til Liverpool-fansen …