Fra dette punktet falt prosentandelen

Pep fortsatte å skyve

Å være centimeter unna å gjenta scenariet i kampen mot Chelsea fortsatte Guardiola å bøye sin linje og oppfordre spillerne til å score så nødvendig mål. Hvis Manet på det tidspunktet traff stolpen, hadde ManCity fortsatt 52,4% ballbesittelse, da i det øyeblikk av målet hadde de allerede nådd 59.6. I motsetning til kampen mot teamet i Surry, endte serien av raid med et mål. I løpet av det 40. minutt hadde vertene i løpet av få minutter tre forsøk på å skape et mål gjennom venstre flanke og satte seg veldig tett på andres porte.

Det var det tredje forsøket var det avgjørende øyeblikket som satte skriptet for videre kamp. Ingenting komplisert skjedde, og faktisk hadde bare to spillere nok talent: B. Silva plukket opp ballen i utkanten av motstanderens straffespark, trakk ham i et hjørne og plasserte det ideelt i Aguero-beinet, som var et halvt sekund foran Liverpools mest tvilsomme forsvarer.

Hvordan “Manchester City” slo “Liverpool” og kom tilbake til det gyldne løp

Fra dette punktet falt prosentandelen av besittelse av ManCity-ballen monotont, og laget begynte å spille mer og mer forsiktig fotball, som gradvis gir initiativ til motstanderen.

Ombygging av Liverpool

I det 57. minutt kom Fabinho ut i stedet for James Milner og Liverpool byttet til oppstillingen som mange kanskje har ventet på fra de første minuttene – 4-2-3-1. Jose Mourinho: Fabinho begynte å spille sammen med Henderson, Waynaldum gikk for å spille til venstre (mot Manchester United, det var Keita), Mane til høyre, Salah gikk til toppen av angrepet.

Det virket som om Liverpool fikk mer balanse i både angrep og forsvar. På flankene spilte to Klopp-spillere fullt ut mot to spillere i Guardiola. Mane var i stand til å hjelpe mer i forsvar mot Lyaport, som hadde for mye frihet mens han isolerte forsvar, angriper potensialet til Milner, som hovedsakelig ble blokkert i sentrum, flyttet til Veynaldumu, som nå spilte en fullverdig venstre midtbanespiller. Vel, Fabinho er mye lettere å spille i denne ordningen … “ManCity” justerte ikke umiddelbart til den nye situasjonen på banen, og gjestene gjorde et velfortjent mål.