Leter seg hjemme til Dinamo Tbilisi

Siden juli gjenstår uten en klubb og Milkovich. Om sommeren var det rykter om denne spillerens overhengende retur til sitt opprinnelige Serbia, men det kom aldri til virkelighet. I hans 28 år er det generelt ikke nødvendig med en god høyre rygg. Det er imidlertid en mistanke om at dette ikke er for lang tid …

Giorgi LORIA, Georgia, 32 år

I RPL spilte han for Krylia Sovetov og Anzhi. Han spilte 53 kamper i ligaen og innrømmet 63 mål, forlot portene “tørr” i 13 kamper.

Leter seg hjemme til Dinamo Tbilisi, ble Loria æret som en av de beste målvaktene til georgisk fotball. Som et resultat ble han lagt merke til i Hellas, hvor han var på kontrakt, først på OFI, og deretter på Olympiacos. Hva er sant, hvis Loria virkelig spilte i første lag, klarte han bare å holde seg i den greske grandeen i to måneder, hvoretter han forlot klubben. Sommeren 2015 var det rykter om interesse for Loria fra Nottingham Forest og til og med Chelsea, men den georgiske målvakten kunne ikke reise til England – han fikk ikke arbeidstillatelsen som var nødvendig for dette landet. Som et resultat – i september, som en fri agent, flyttet Loria til “Sovjetens vinger”. Etter å ha spilt to årstider i Samara, ble georgierne på lån sendt til Anji, men kunne ikke vinne konkurransen om retten til å bli ansett som portens sentrale verge. Returnert til Sovjetens vinger Loria, som det viste seg, ikke for lenge. Allerede i begynnelsen av september ble det kjent at spilleren fikk status som en gratis agent, og i et intervju sa Giorgi at han hadde forlatt klubben “ikke på eget initiativ.”

Til dags dato forblir målvakten, hvis eiendeler 45 stemmer for landslaget i Georgia, fortsatt ledig. Imidlertid kan han huske tider i Sovjetens vinger med tilfredshet – det var i denne klubben at han nådde toppen av sin karriere innen desember 2016, da den anerkjente portalen Transfermarkt verdsatt kontrakten til 1,5 millioner euro – det høyeste punktet i fotballlivet Loria.

Christopher SAMBA, Republikken Kongo, 34

I RPL, spilte for Anji og Dynamo. Brukte 70 kamper i ligaen, preget av 10 mål og 2 assistenter.