Men å stole utelukkende på juniorer er uansvarlig

Men å stole utelukkende på juniorer er uansvarlig. I en tid da Juergen Klopp forlot ordene sine og brukte mye penger på å forbedre sammensetningen, bestemte Chelsea seg for å redde, og forlot Sarri for å håndtere resten av Conte-lidelsen. Du kan klage på mangel på tid på grunn av VM, men de “blå” seg selv forsinket med avskedigelse av Conte og betaling av kompensasjon for Sarri tidlig på sommeren: Maurizio kunne starte arbeidet med prosjektgruppen mye tidligere.

Londonere fikk ikke fremover, som ville score mål selv i mislykkede kamper, mens laget tilpasset seg den nye stilen. Den mest åpenbare kandidaten til denne rollen var Gonzalo Higuain, som startet sin karriere i Napoli under Sarri og tjente en dristig overgang til Juventus. Hvis argentineren under Rafa Benitez har skilt seg ut til Napoli 18 ganger i 37 kamper, så i første sesong med Chelseas fremtidige trener, skutt han 36 mål i 35 kamper. Lagene i Sarri scorer alltid mye – hvis det er, hvem skal gjøre det. Nå forlot Higuain til Milano, og Chelsea bodde hos den urolige Morata.

Uten styrings- og forsvarssenter – i denne posisjonen har “Chelsea” nominelt mange spillere, men ingen av dem er gode nok til å kjempe for mesterskapet i England. For to år siden ble deres mangler nådd Comte taktikk, men hvis klubben bestemte seg for å endre modell av spillet, så er det nødvendig å velge de tilsvarende artistene. I Italia, innfødt til Sarri, full av gode forsvarere, men “Chelsea” har gitt den nye treneren rote med det brukte materialet.

Fans ønsker både seire og vakre spill, hvis laget har penger og muligheter til dette. Når sist sesong, sto Chelsea hele kampen i den andre runden mot Manchester City, og fikk 28 prosent av besittelsen og aldri bryte seg på mål, det ble tydelig: endringer er nødvendig.