Men sjefene i London bestemte seg for ikke å hjelpe treneren

Men sjefene i London bestemte seg for ikke å hjelpe treneren å bygge et langsiktig prosjekt og umiddelbart sette ham i en stressende situasjon. Sarri har hverken tid eller spillerne til å skape en ny “Chelsea”, og i mai vil han kreve en sikker hit i Champions League og trofeer. Den nye sesongen har allerede begynt, men i Super Bowl-kampen i England mot samme “Man City” så Chelsea litt mer overbevisende enn den gang på “Etihad”.

Sarri blir vanskelig på Chelsea. Ledelsen støttet ikke den nye treneren. Foto: Uavhengig

Hvis Roman Abramovich, Marina Granovskaya og andre ledere ikke hjelper Sarri bli kvitt ballast og kjøpe virkelig kule spillere, som han fortjener, vil selv denne treneren ikke hjelpe Chelsea. Sarri er god nok til å avsløre styrken til de spillerne som står til disposisjon – men disse styrkene er ikke nok til å reformatere klubben.

Og hvis dette ikke skjer, blir den neste italieneren det neste offeret for Chersonos upersonlige disiplinære regime, som erstatter sin egen trener, og får ham til å føle seg skyldig.

“Dommeren tillater ikke å spille normalt, strangles.” I kampen angrep “Lokomotiv” – “Spartacus” ett lag

Rød og hvit spilte bedre – de klager ikke på å dømme.

Dessverre er det sant: å sette en så stor kamp på 2. runde av RPL er en tvilsom beslutning fra kompilatørene til spillkalenderen. Den varme Moskva bokstavelig talt ikke kan puste, lagene er i jakten på optimale kombinasjoner av spillet, har mange spillere ennå ikke har fått de nødvendige skjema – og alt dette hadde en negativ innvirkning på kvaliteten av møtet av vinnere av de to siste sesongene.

“Locomotive” har problemer i det samme angrepet: rød-grønne ikke scorer CSKA i 120 minutter i Super Bowl, deretter røre i Ufa, men Eder mål ble avlyst på grunn av en feilaktig offside, men i første halvår, hjemmet derby “jernbane” big innrømmet “Spartacus” på blåser – 1:10. Disse triste fakta kan bare ta det giftige stoffet Selyuk.