Nesten alle ledere er i limbo

Nesten alle ledere er i limbo. Eden Azar for en måned siden, åpenbart sagt at han vil gå til “Real”, og Courtois støttet landsmannen. Willian-konflikten med Conte skadet så mye at han ikke har noe imot å forlate Chelsea og under den nye treneren. Hvis lederne vil forlate, overbevise dem om å bli eller finne en erstatning for dem. I “Chelsea” skjer det heller ikke – treneren hadde ikke engang muligheten til å kommunisere med stjernene, og deres skjebne vil forbli et mysterium frem til selve fristen.

Den eneste nykommeren til Sarri i Chelsea er midtbanespiller Jorginho, hvis tilpasning ikke går fort i et løpende lag. I motsetning til president i “Napoli De Laurentiis som Surrey nesten lurt til England alle en del av” Napoli “” Chelsea “lederskap er ikke så ivrige etter å bruke penger på omleggingen, under den nye treneren.

London sjefer syntes å lese hvor mange år Sarri trente utenforstående og dangled i de nedre delene i Italia, og foreslo at han ville trekke ut krisen Chelsea uten å styrke. Da viser det seg at hovedårsaken til utnevnelsen av Sarri ikke er så mye den lyse fotballen han legger, men betingelsene han vet hvordan man skal gjøre det.

Vi kan si at Sarah ikke vinne trofeet – i motsetning Conte og Mourinho, for hvem og med kopp seier vil alltid være en måte å dytte nesen journalister i tidligere suksesser. Men Maurizio har også noe å være stolt av.

Han tok Empoli til toppseksjonen og introduserte konseptet til et uerfaren team på et ikke veldig høyt nivå. Utviklet mer enn 30 måter å tegne standarder og starte et angrep, og gi hver av dem kodenavn. Vendte “Napoli” inn i en dristig gjeng som til den siste bickered med “Juventus”, monopoliserte Serie A for mange år siden. Han åpnet mange unge spillere og kommer til å gjøre det samme i “Chelsea” Sarah har allerede rukket å prise 17-åringen Hudson-Odoi og lovet ham en plass på laget i den nye sesongen.