Pilsen-fansen fornærmer Paralympionika Ježek: Han kan ikke drikke til det andre benet

“De er de beste fansen i republikken. Jeg er glad du husker meg, og de liker meg, “sa han til Bakos. Etter spillet hadde han blandede følelser; Liberec Pilsen tapt, men hans lokale fansen feiret.

Tilfeldigvis startet Oscar® takke Bakos utvikle seg når den angriper substitusjon. Den slovakiske cannister likte den store ovasjonen. “Jeg hører sang navnet mitt, så jeg slått til fansen og så banneret. Mile overrasket meg. Man kan da si at poenget her å spille og til å ofre noe, “sa fotballspiller flyttet.

Meldinger Pilsen kjeler var ikke bare hyggelig og oppmuntrende.Umiddelbart til college spillet og fans begynte å håndtere kontoer i tilfelle av David Limberského som krasjet under påvirkning av alkohol og ulykkes fire dager senere nedtonet late ledelsen i scoringsfeiring. “Noen gjør en dritt, noen av oss. Noen hører ikke til landslaget, noen Union, “var å seile som dekket sektor til hjemmelaget i første omgang.

Selv før Pilseners angrepet en funksjonshemmet syklist Jiri Jezek. Dette er saken Limberského kraftig nylig kommentert på Facebook, hvor ironisk skryt Soccer Association for integrering av psykisk utviklingshemmede utøvere til landslaget.Lørdagens fotball publikum svarte uverdige, påpekte han Ježek helse handicap: “Hedgehog er sint at han ikke kan drikke godt inn i andre etappe,” lese på et banner

Hedgehog tok det med ro, sosialt nettverk lagt ut et bilde. Pilsen med koreografi og lagt meldingen: “Takk til fansen Viktoria Plzen for humoristisk svar på min kritikk av oppførselen til D. Limberského. Jeg er glad for at humor fortsatt lever! Slik ser det ut! Og fordi Viktorka i går vant, gratulerer, og jeg skal ha på deres helse i dag og i returkampen…”

Plzeň attraktive i lørdagens kamp takt Liberec 2: 1 og kastet ham fra andre plass tabellen.

Hele stadion ser det dramatiske slaget ved to sterke lag.Tilskuere nøt ikke bare god fotball, men også ulike koreografier. Høydepunktet i feiringen av festen for St. Wenceslas, som han sette opp hjemme kjele for å starte andre omgang. Over standard smigret sektor inskripsjon: “Blanik åpner riddere i full rustning, fra fjell til å rulle opp, ledet av Václav på en hvit hest,” publikum vinket flagg og sang den tsjekkiske nasjonalsangen.

Resten av stadion hadde en god tid, men akkurat da kom en uventet kontring Liberec avsluttet mål.Feiringen av den tsjekkiske nasjonaldagen ødela Pilsnerians med den albanske midtbanespilleren Herolind Shal, og gjestene tok uventet ledelsen.

Paradoksalt nok har dette målet hjulpet oss. Vi dro til risikoen, spillerne viste sin karakter og slått kampen, “Karel Krejčí, som har vunnet alle åtte kamper siden han kom på benken i Pilsen,