Sarri er en flink av den angripende fotballen og snakker om filosofien

Sarri er en flink av den angripende fotballen og snakker om filosofien hans så åpenbart og ofte som Guardiola. Da Napoli spilte med City i Champions League i høst, fant Pep varme ord for vis-a-vis: “Jeg liker å se fotball, og jeg liker å se Napoli spille. Jeg liker mange, mange ting i Sarris lag. Etter min mening er de nå blant de tre beste lagene i Europa. ”

Det er spillets stil at Sarri ofte kaller “motgift” mot den mordiske kontrollen av Peps lag. “Napoli” starter angrep fra sine porte (den høyeste andelen av besittelse og den beste prosent av nøyaktigheten av overføringene i Serie A), men angriper raskt og raskt, og bruker minimum tid i kontroll uten forverring.

Etter å ha utnevnt Sarri, har Chelsea endelig vist seg villig til å ta en bestemt stil, ta risikoer med det de har oppnådd de siste årene, og til slutt bli forelsket i fans av vakker fotball.

Er dette så?

“Chelsea” spilte i store, ved å utnevne Sarri, men hva neste? Klubben har en kaotisk overføringspolitikk, og i løpet av det siste året har Conte Chelsea fått en rekke spillere som tar opp plass på banen, men ikke rettferdiggjør det. Og disse gutta er fortsatt ikke solgt etter endringen av trener.

Det ville være logisk å støtte den nye sjefen ved å kjøpe de som passer under fotballen eller de som allerede har spilt med ham, og vil lett akseptere hans ideer. Hvis du inviterer Tarantino til regissørens stol, gi ham stjernene, ikke gutta fra filmene i kategori B.

Sarri har vært i Chelsea i flere uker før overføringsvinduet ble stengt, et par dager forble, og stillingen er fortsatt full av folk som ikke nådde nivået til Premier Leagues toppklubb. Ragged Ruediger. Engelsk lumberjacks Cahill og drikkevann. David Luis, som med sin karisma aldri var en pålitelig forsvarer. Man-bringe Bakayoko. Plysj Morata. Alltid skadd av Barkley.