Sist sesong spilte Samba i Championship for Aston Villa

I begynnelsen av 2013 var Samba imidlertid en million dyrere enn mengden av kjøpet, solgt til Queens Park Rangers, hvor han bare bodde til sommeren, og igjen, men allerede for 11,6 millioner euro ble kjøpt av Anji. Imidlertid bestemte Makhachkala-innbyggerne seg en måned senere for å si farvel til kongoleserne, og solgte den til 10 millioner euro til Dynamo Moscow, hvor Samba spilte til august 2016, hvoretter han ble utgitt av friageren i Panathinaikos.

Sist sesong spilte Samba i Championship for Aston Villa, etter å ha tilbrakt 12 kamper og scoret 1 mål. Men i sommer ville Birmingham-beboerne ikke forny kontrakten med veteranen, og han var i status som en friagent, som han fortsatt er.

Serdar TASKI, Tyskland, 31 år

I RPL spilte Spartak. Brukte 74 kamper i ligaen, preget av 2 mål og 2 assistenter.

En elev av “Stuttgart” med tyrkiske røtter var i Russland sommeren 2013. Det ble kjøpt av Spartak for 4 millioner euro, og avtalen var svært lønnsom for Muscovites, fordi overføringsverdien til Tusky på den tiden ble estimert til 9 millioner. Som et resultat, brukte Serdar 5 år i “rød-og-hvite” leiren, og ble i løpet av denne tiden en av lagets viktige sentrale rygg. I februar 2016 tiltok Tusky-spillet til og med Bayerns oppmerksomhet, som avtalt med Spartak om en 6 måneders leieavtale av en fotballspiller, og betalte for 2,5 millioner euro.

10 legionærer som har spilt i RPL, som nå er uten klubb

Ved utgangen av juni 2018 annonserte Spartak at han forlot Taska-laget på grunn av kontraktens utløp. Merkelig nok fant Serdar ikke passende alternativer til sommeren og er fortsatt på jakt etter en ny klubb. Tydeligvis har Taska fortsatt håp om å spille på et seriøst nivå, for han er bare 31 år gammel – det er fortsatt tidlig å avslutte med fotball i denne alderen …