Slavia beveget seg foran chorea-fansen, scarfsen hadde inntrykk av goblins

Selv en time før kampen skikkelig fylte begge kjeler, fans trent stemmebåndene. Du Slavia enda mer varmet deres tidligere leder av Scarecrow, som kort tid før starten av kampen helt fra hjemmebane lese rapporten i stedet hallo.

For at spillet tapte bare fem minutter, og den stadium var første koking. Går på begge sider ropte “Hand” Dommer Zelinka men aldri en gang bestilt en straff, men hovedsakelig hånd slavista Jablonski var klart.

Så koreografert hun showet Hjemmelagets supportere på tribunen Sever.De har forberedt dem et rekordhøyt beløp i første halvår klarte fire.

Først hevet over hodet på flere hundre kartonger med ulike inskripsjoner og bilder slaviske symboler i vimpler og ressurs Tribune rullet ut den røde røyken.

< p> Da politimesteren kjele megafon lenge var å gi instruksjoner som skal forvaltes og påfølgende Oscar®. stort inskripsjonen “showcase tribune Nord” og oppover de mange fargerike papir kartonger stablet signere DERBY Hjem

Deretter utviklet Slavis fortsatt et stort lerret med bilde av Bart Simpson i sømmene jersey og til slutt halv reddet ordet “puste bare for Slavia Praha” komplett med en gigantisk dukke av en vifte i en gassmaske

Men dette Oscar® gang var raskt på bakken -. når avlinger målvakter direkte under tribunen Sever gled morgen og kaste ballen til dokoulel nettverk.Fans gikk amok entusiasme, feiret i lang pausen.

I andre omgang fortsatt holdt over hodet på en ulv bilde fra serien Bare vent, harer, i spartanske farger. Han ble ledsaget av ordene “Wolf var alltid Goon.”

Og Spartans? De fylte sin sektor og settet ble svart. I kald ettermiddag varmet opp hyppige hopp i takt med den tradisjonelle skrik “Som ikke hoppe er ikke en spartansk,” og hengt på galleriet står en stor flagg med påskriften “Letenští”. Som regel fansen besøker har chorea forbudt av sikkerhetsmessige grunner, så de ble ikke sett så mye som Slavis. Likevel har de lenge bidratt til den gode atmosfæren.

Men i andre halvdel har de gått galt.Da Jablonski’s hjem kom under deres hjørneoppslag kastet de gobber og kopper øl på lekeplassen, men det var ikke et øyeblikk. Til slutt måtte arrangørene utvikle store parasoller i hjørnet av lekeplassen for å stoppe gjenstandene som flyr på plenen.

Vifterens fancier ble vedvarende oppslukt, selv om han selv tvilte om dette ville være repetisjonen til visdemormen. Han var ikke feil, petards flyktet kjelen flere ganger. Og dommeren måtte avbryte kampen selv ti minutter før kampen avsluttet, da noen av blussene ble sparket på de besøkte hooligansene.