Slavia fandil v kotli, nå setter Soucek først mot Sparta som spiller

“Sparta? Dette er den største konkurrenten mot hvem kampene er alltid mer tiltalende. Og når du slå henne, har du en enda bedre følelse, “sa Soucek slavisk kennel.

Hvem ville trodd før nylig at det var Soucek vil være en integrert del av den grunnleggende sett med Slavia…I ACK var faktisk et år siden men forsamlingen fikk ikke en fjær brukt på lån i andre-divisjon Viktoria Žižkov

Bare i løpet av sommeren trening -. etter ankomsten av nye treneren dušan uhrin – vant for seg en plass i Slavia rapporten. Men ikke i forsvar, hvor de fleste bordet, men som en defensiv ving.

I denne stilling kan gjelde forsvarsstyrker mens ikke synlig mangel på erfaring.I sitt spill kan han bruke 192 centimeter til å hjelpe ham i toppspill.

“I Slavia lo jeg, og derbyen mot Sparta er den største kampen i ligaen. Jeg kan ikke vente. Jeg gleder meg til den utsolgte stadion og våre fans, “beskrev han. Som en fan opplevde han nylig en derby nylig:” Jeg var en gang på en erstatningssbenk under derbyen. Før det gikk jeg til stadion som en fan. Noen ganger selv i kjelen, selv om jeg var eldre, så begynte jeg å gå til hovedstativet. Jeg har alltid vært en fan. Da slaviska vant, var jeg alltid veldig glad. ”

Nå kan fanklubben glede seg selv.Til tross for hans alder – fødselen av 1995! – og uerfarenhet i ligaen begynner trygt

I de siste sju kampene han startet alltid i line-up og mot Jihlava og Zlin selv blinket mål

Hva ville det være hvis.. slo du mot Sparta? Noen gang trodd at det ville ordne å beseire største rival, og deretter før en fullpakket kjele sunget tradisjonelle thankslist?

“The Puppy oss mot Sparta blomstret, så forhåpentligvis vil det være selv blant voksne. Men jeg har aldri forestilt meg det.Jeg er ikke fyren som skal bli gal slik, “smilte han. “Hvis vi vinner, er det Martin Latka, Milan Skoda eller Martin Berkovec ta seg selv og thankslist avkall dem.”