Spill Pilsen i Pilsen. Stor bit, det kom nesten ut, sa coach Liberec

Bordplaten har blitt matchet på 8. omgang. Sparta derby etter å ha mistet ledelsen like før Plzen poengsum, taper den tredje Liberec to poeng og ett ekstra poeng tilbake er Slavia og Mlada Boleslav. Hvis Lørdag Liberec Pilsen stått offensive og holdt hans bly, spilt av nå i første omgang.

“Vi spilte en god kamp, ​​den eneste klatt resultat for oss,” sa Liberec trener Henry Trpišovský. “Vi tok en stor bit, ønsket vi å spille i Pilsen og noen ganger vi lyktes enda. Seerne fikk et utmerket spill. ”

La oss to måneder tilbake.

På samme stadium for å spille de samme to motstandere og kampen ender med det samme resultat.Også i Super Cup-kampen vant Plzeň nad Liberec 2: 1.

“Resultatet er det samme, men i spillet vi har gjort et skritt fremover” i forhold Trpišovský. “Jeg så sine spillere mer trygg, bedre sammen og langt farligere i overgangen. Vi skapte tre scoringssjanser og mange andre alternativer er også langt bedre forsvart ”

Pilsen henhold Krejci oppsamlet første gang etter 684 minutter

Devětatřicetiletý Trpišovský etter overgangen fra den første til Liberec Zizkova oppleves liga nederlag. Det Pilsen coach, syv år eldre Karel Krejci, vinner borte.I midten av august ble han erstattet av Miroslav Koubek og har ennå ikke kjent noe annet enn seier. Han har feiret fire ganger i Synotlize, tre ganger i European League og en gang i en hjemmekamp. Stillingen er Krejčí 18: 1, det første målet ble scoret på lørdag fra Liberec. Etter 684 minutter.

“Motta vårt mål ironisk pohmohl gang, gikk vi for risiko og spillerne viste chrakter. Jeg må rose dem for å kunne slå spillet. Liberec mot en kvalitet som er svært verdifullt resultat, “sa Krejci fornøyd.

Pilsen lørdagens kamp i oppmerksomhet fra fans noe overskygget søndagens derby. Ikke riktig. Han spilte en stor kamp med en dramatisk plott. Hjem briljere kreativ lek med gode individuelle prestasjoner, men kunne ikke få lang tid å fullføre. Liberec var mye mer effektivt.Allerede første halvår sendt flere varselskudd og scoret like etter pause.

“Det var den tøffeste motstanderen ennå, som vi møtte i ligaen. De er sterke på ballen, så vår kamp var mye arbeidskraft. Vi måtte også håndtere helseproblemer, og det var kanskje grunnen til at vi samlet, trodde Krejci. “Jeg må anbefale alternerende spillere. MAHMUTOVIC selv scoret vinnermålet, alle hans prestasjoner bidrar til å gjøre det til en vellykket team. “