Ved porten eller i bilen? Når ønsket om å vinne en rugby-kamp, ​​taper

Ved utgangen av alle viktige kampen om VM mot Wales var tre minutter da England fikk sjansen ble tildelt et straffespark fra en svært fordelaktig vinkel, men fra en rimelig avstand

Med poengsummen 25:28 engelskmenn har tre alternativer.: sparke ved porten, jevn og del poengene med motstanderen din. Ta en mølle, som ikke ville gjøre noe. Eller spille i bilen, ta et innkast fem meter fra mål, for å prøve å sette en tenner og få seieren.

I utmerket form fly halv Owen Farrell, som de foregående fem straffespark viste dessuten, han klarte å slippe en styrt og sparker for fem, det første alternativet dukket opp.Spesielt når Australia fortsatt spiller i “død” -gruppen, og hvert punkt er viktig for kvartfinalen.

Men den engelske har valgt det tredje alternativet. “Vi går for fem.” Spilleren må bestemme på banen, valget er hovedsakelig på kapteinen. Mens bilen har klart engelsk, har det utmerkede forsvaret til Wales stoppet sin innsats for å flytte til målposten og presset maul ut av banen. “Nå vet vi ikke hvordan det ville ha skjedd hvis vi hadde valgt ellers. Spillerne må bestemme på banen. Allikevel var det et veldig viktig øyeblikk som påvirket resultatet, sa den engelske treneren. “Vi var fem meter fra målposten.Vi trodde det kunne fungere, men det fungerte ikke ut, “sier Geoff rojník parling.

Kop ved porten ville ikke risikere mye engelsk. Farrell vil enten opp eller walisiske rozehrávali utgraving av den såkalte. Tjueto, som ville bringe ballen til engelsk, selv om halvparten av feltet.

Uansett, for sin beslutning om å få sympati av artikler fans de engelske. I begynnelsen var selv engelske fans begeistret da Farrell sendte ballen inn i bilen, men etter kampen kan de angre på det. Hvis neste gang engelen mister til Australia, et topplag, vil det mest sannsynlig ikke være ute av gruppen. Og det ville være for vertslandet var et hardt slag.

“Jeg er ikke sette ord på hva jeg føler.Jeg kan ikke tro at vi har mistet, “svingte Parling på hodet.

” Din motstander spilte bra, uten tvil. Men vi har gitt ham håp om vår egen mangel på disiplin. Biggar er et flott kicker, da satte vi fem og plutselig var det oss som måtte slå resultatet, sa engelsk Lancaster coach.