Mester berøver Sparta, Boleslav hoder. Olomouc fortsetter å vinne

Som duell mellom Vítkovice og Pilsen spilles på tirsdag, og en feil på kjølesystemet ved isstadionet Luďka Čajky utsatt (foreløpig ubestemt tid) og sams Zlin med en Pardubice på søndag var planlagt bare fem extraligových holmgang.

i to ettermiddag konkurranser er byttet lagene på toppen av tabellen.

Sparta det ble erstattet Mlada Boleslav, som dominerte kampen i Karlovy Vary takket være hans vellykket start og to mål fra Pacovského.

Liberec forsvarte hjem uovervinnelighet mot sterk Trinec, som tillot poengsum opp på slutten og slo ham to: første

Selv på søndag fort Hanacka elegant ri, takket være hvilken Olomouc løftes fra bunnen av tabellen og stille beveger seg til toppen.

Etter seire i angrep i Mlada Boleslav og Brno og tre-punkts seier over Pilsen kan håndtere Chomutov i forholdet 5: andre

omvendt, å unnlate å ytterligere Moravian helhet – Comet.Fredag ​​etter å ha tapt i skuddveksling med Olomouc kjørte for nederlaget i Hradec Kralove, som liker henne Hanáci hoppet på bordet.

beater runden hvor regjerende mester imot den nåværende lederen av Extra League, tilbød en kjekk og spennende hockey. Sparta to ganger ledet Tref Petra kunstform og Daniel Pribyl. Litvínov men to ganger avgjort takket være Viktor Hubli, som ga etter runde 6 i den sjette mål for sesongen, og Jakub Šrámek.

Utvidelsen skinte mot de mer aktive gjester exsparťanský keeper Jaroslav Janus og Praguers og andre år på rad prøvd raids. Mens fredag ​​mot Hradec dem utmerket seg Martin Réway på søndag ga han Janus et mål verken han eller noen av hans lagkamerater.Å vinne straffesparkkonkurranse slik at han kunne mestre eneste mål hullet Mazak Viktor Hubli.

Den slovakiske goaltending duell gledet Jan Lašák hvilke av de 25 skuddene sluppet inn bare én gang, i tillegg til to og et halvt minutt før slutt. I resten av tiden forsvarte han sitt mål og Liberec, som ledet etter mål ved Michal Vit Jonak stammer, scoret tre poeng. I den tredje kampen i henhold Jestedem forsvarte han den nye sesongen hjemme ubeseiret, selv etter at Litvinov velkommen mesterskapet og runner-up siste Extraliga.

Win etter to foregående tap i Liberec og Sparta Hradec innebar også den første punkt økningen etter tre kamper med hverandre komet.Hjemmelaget, takket være den toårige støtten til Adam Couchrain med Bedrich Kohler, hoppet til et veldig solid besøk til Brno og klatret til fjerdeplassen. De bestemte seg i Vare i den første tredjedelen, og vinner 4: 1. De to målene gjorde sin 200. start i hjemmekonkurransen, besøksspiller Dominik Pacovsky. Vesten Bohemians forblir med bare tre poeng sist. Hanotene har lagt mer enn tre mål i sesongen for første gang, og de har en farlig nykommer fra Chomutov. Olomouc bekreftet at hun for øyeblikket er et lag på vei opp, hun vant for fjerde gang på rad, og gjorde henne sjette på bordet. De to målene ble bidratt av angriperen Aleš Jergl.