F1-prosessen i Japan førte til Hamiltons mål foran Rosberg og Vettel

Vinneren av Nico Rosberg-kvalifiseringen klarte ikke å starte den fjortende sesongen. I duell med lagkamerat Lewis Hamilton gikk av sporet og strukket før ham også Sebastian Vettel med Ferrari Valter Bottas med single-seters Williams.

Hurtig Circuit i Suzuka dag monopostům Formel 1 ikke tillater for enkel forbikjøring, så Nico Rosberg det var ikke lett i det hele tatt. Etter den første pit stop klarte han å hoppe rett før Valtteriho Bottase, nestleder Ferrari Sebastian Vettel vant fordi kjørte før dekkskift.

“Duellen med Lewis etter starten av messen, jeg rett og slett sviktet , men heldigvis har jeg gitt råd til andre ryttere i løpet av løpet. Men jeg kan ikke ha en stor glede, jeg trengte å vinne her.Så kanskje neste gang “, sa den tyske sjåføren.

Lewis Hamilton i front gjennom hele løpet møttes på banen med en enkelt motstander. Bortsett fra de som overhaler hele fanget. Siden starten av godt slått og gikk bort alt i andre halvdel av løpet har bare beholdt sin ledelse. Han måtte kjempe med.

“En stor takk til alle fans som jublet for oss gårsdagen selv i kraftig regn. Ellers er jeg veldig glad, teamet gjorde en god jobb, og det er herlig å være tilbake her på toppen av pallen. Det er en fantastisk følelse for meg, “sa han på pallen Lewis Hamilton.

Han kjempet 41ste karriere seier og sammenlignet med historisk statistikk legendariske brasilianske Ayrton Senna.Om én seier foran ham er etter triumfen i Singapore Vettel, mer vellykket var den eneste franskmannen Alain Prost (51) og Michael Schumacher fra Tyskland (91).

Etter den åttende seier for sesongen fører Hamilton med 277 poeng på 48 foran Rosberg og på vei til tredje tittel. “I Singapore var Ferrari veldig rask, vi måtte gå tilbake til grunnleggende og lykkes. Vi er tilbake på toppen, “lagt briten og lederen av den samlede rangeringen av VM.

Sebastian Vettel til mållinjen, prøver å presse Niko Rosberg, men da han nærmet seg, begynte han å overopphetes dekk mister grepet og han måtte ta benet av igjen. “Jeg elsker dette løpet, jeg elsker lokale publikum, jeg elsker Japan.

Det er bare synd at jeg er den tredje i dag.Hvis jeg var først, ville det vært bedre. Men vi er på rett spor, vi går fremover hvert løp, og snart blir vi de beste, sier Sebastian Vettel på podiet. “Nå er det tjue år fra da jeg signerte min første kontrakt med min sponsor og jeg ønsker å takke ham her.”

Overraskende, har de ikke scorer i forrige uke i Singapore så raske ryttere Red Bull. Rus Kvjat krasjet i kvalifiseringen og startet av boksing. Med en helt ny bil pløyde gjennom hele løpet fremover, men close race med mangel på feil han tillot ikke motstanderne å score poeng.

Hans lagkamerat Daniel Ricciardo startet løpet enda mer bak. I første sving etter start, hjul til hjul med Felipe Massa kolliderte med Williams bil og et flatt dekk hadde sirklet hele kretsen før han kom til groper.Brasilianske Massa på den var litt verre for ham rase begynte etter korreksjon i pitlane med tap av hele runden.

For mislyktes selv Valtterimu Bottasovi den andre Williams bil. Ved starten, selv overtok Rosberg, men løpet gjorde en felles standard, noe som betydde at han droppet både for Niko Rosberg og Kimi Raikkonen bak. Finn var igjen tregere enn lagkamerat Vettel, for alle som ikke går hele løpet, nei ikke passere ham og ferdig i fjerde plass.

De økonomiske problemene i urolige Team Lotus kunne glede seg. Begge hans ryttere scoret. Romain Grosjean ble ferdig syvende, Pastor Maldonado var åttende. Bare beklage er at ferdig foran Nico Hülkenberg staller Force India.På den niende og tiende plass, scoret og ryttere “Becky” Red Bull, Toro Rossa.

Serien fortsetter for Formel 1 Grand Prix fjorten dager Russland.