Sportingbet : hvem har gjort den beste virksomheten så langt?

Eventuelle trickle-down effekter fra Premier League’s forbløffende inntektsstrømmer vil bli følt i god tid både i Spania og i Europa, men for nå er La Liga hummer sammen med anstendig nok avtaler. Barcelona er veldig tilbake i bransjen etter at hendene var – i en grad – bundet i fjor sommer, og den tidlige løpingen, sikkert hvor Spanias store to er bekymret, har vært deres. Samuel Umtitis 21 millioner pund fra Lyon ser spesielt god verdi etter at han har sikret Sportingbet prestasjoner på midtveien til Frankrike i løpet av Euro 2016, og han kommer til å være venstreback Lucas Digne, en annen franskmann, som kommer i en 13,9 millioner pund fra Paris Saint -Gå etter en god sesong på utlån med Roma.Premier League-overføringer: hvem har gjort den beste virksomheten så langt? Les mer

Hvordan reagerer Real Madrid?Kanskje ved å signere Paul Pogba på slutten av en saga som kan vare hele sommeren, men i mellomtiden har gruelen vært litt tynnere. Álvaro Morata ble kjøpt tilbake fra Juventus for £ 23m – opprinnelig virket det med Sportingbet planen om å avlaste ham straks for en fortjeneste – og det ser ut til at Spaniasparkeren for øyeblikket har et sted i brettet.

p> Atlético Madrid kan ha blitt overvunnet i Champions League-finalen, men sommeren sin har begynt i ferskt mote. Nico Gaitáns ankomst fra Benfica, for rundt 19,7 millioner kroner, er deres overskriftshandling og bør legge til sin kreative gnist.Sime Vrsaljko, en kroatisk høyreback, ser et godt tillegg fra Sassuolo, mens den 19-årige angripende midtbanespilleren Diogo Jota er kommet fra portugisisk klubben Paços de Ferreira.

De neste største pengene har blitt brukt av Sevilla, som tapte Grzegorz Krychowiak til Paris Saint-Germain, men betalte Sampdoria rundt 11 millioner Sportingbet bonus uten innskudd pund til den argentinske midtbanespilleren Joaquín Correa. De har også signert Hannover-spilleren Hiroshi Kiyotake, en Japan-internasjonal, for £ 5,25m mens en annen midtbanespiller, Pablo Sarabia, er kommet fra Getafe, og forsvareren Matías Kranevitter har kommet fra Atlético på lån.

Alt dette bortsett, portugisiske tidligere Manchester United vinger er det ekte must-have tilbehør.Nani vil koble sammen med Valencia etter å ha signert fra Fenerbahce i løpet av den fantastiske Euro 2016-kampanjen, og Bebé – husk ham? – Går fortsatt sterk også. Han har sluttet seg til Eibar på en fireårig kontrakt fra Benfica etter å ha imponert på et sesongløst lån med relegated Rayo Vallecano. Serie En Facebook Twitter Pinterest Roma har signert den Sportingbet begavede 19-årige angripende midtbanespilleren Gerson fra Fluminense for rundt £ 14m. Foto: Luciano Rossi / AS Roma via Getty Images

I tråd med dagens markedstrender har forholdene i Serie A vært relativt strenge, selv om Juventus naturlig har ført veien. Deres £ 25.4m-signering av Miralam Pjanic fra Roma har den effekten at de lander dem som en fremragende playmaker og svekker et rivaliserende lag som avsluttet 11 poeng bak dem sist sesong.Dani Alves, på en gratis overføring etter å ha forlatt Barcelona, ​​er før sesongens høyest profilerte nybegynner i divisjonen for nå, selv om Bianconeri sannsynligvis vil være i markedet for en striker som erstatter Morata.

Roma har vært rask til å tilbringe noen av inntektene fra det Pjanic-salget, og kjøper den begavede Fluminense-angripende midtbanespilleren Gerson for rundt £ 14m. Gerson er 19, men forventes å påvirke sammen med Stephan El Shaarawy, som har flyttet fra Milan permanent.Av de andre som håper å kjøre Juventus så nært som mulig neste sesong, er Napoli eneste viktige kjøp Empoli-forsvareren Lorenzo Tonelli – selv om de slår seg inn på enigten Sportingbet som er Emanuele Giaccherini – mens Internazionale har gjort permanent signeringen av den tidligere bananen Marcelo Brozovic, som imponerte for Kroatia ved Euro 2016, og gjorde et imponerende gratis tillegg i Sevilla Schemer Éver Banega utenfor kontrakten. Milan har betalt £ 7.65m for angriperen Gianluca Lapadula, en følelse av nyopprykkede Pescara i fjor, som fikk en italiensk Jamie Vardy-tag, mens blant Fiorentinas ankomster er et kjent etternavn.Ianis Hagi, sønn av Gheorghe, er 17, men store ting forventes av høyre vinger etter at han er flyttet fra den rumenske siden Viitorul – eid og forvaltet av sin far.

Crotone, som skal spille den første Serie A sesongen i sin historie, har blitt plukket ut på samme måte som Pescara, med Sampdoria som signerer den flinke angriperen Ante Budimir. Men i det hele tatt venter Serie A-klokker og håper å gjøre bruk av pengene Sportingbet odds bonus norge som den mottar fra andre steder. Bundesliga Facebook Twitter Pinterest Den høyt vurderte fremover Ousmane Dembélé har sluttet seg til Borussia Dortmund fra Rennes. Foto: Bernd Thissen / EPA

Bundesliga klubber har, i forhold til sine kolleger i Spania og Italia, kuttet løs og Bayern München har naturlig trukket sin linje i sanden tidlig.Mats Hummels returnerte offisielt i begynnelsen av juli etter syv år som Borussia Dortmund-spiller, og bringer ingen liten grad av dårlig vilje fra BvB-fans med ham. Enda mer spennende er ankomsten av Renato Sanches, som bekreftet sitt potensial med Portugal ved Euro 2016, fra Benfica for en innledende £ 27,5m. Det virker som et godt kjøp på dette stadiet – men Sanches er ikke den eneste europeiske wonderkid som skal utvikle sin utdannelse i Bundesliga. Fotball League-overføringer: hvem har gjort den beste virksomheten så langt? Les mer

Det er en god hjelp til Dortmund ved ankomsten av Ousmane Dembélé, den velkjente 19-åringen fra Rennes, og de er også glade for å ha signert ung tyrkisk vinger Emre Mor fra Nordsjaelland.Raphaël Guerreiro, den gode portugisiske venstrebacken, er kommet fra Lorient mens Sebastian Rode har spratt den siste trenden og sluttet seg fra Bayern München. Marc Bartra, Barcelona-forsvarer, er en annen høy profil, og disse signeringene ser med vilje til å motvirke avgangene til Hummels, Henrikh Mkhitaryan og Ilkay Gündogan – sistnevnte par til henholdsvis Manchester United og Manchester City.

Schalke har i mellomtiden en lys ung ung ting. Breel Embolo, den Kamerun-fødte Sveits fremover, har lagt opp for en rapportert £ 20m. Den tøffe forsvarer Naldo kommer på en gratis overføring fra Wolfsburg, og ser på sin egen måte.Det har også vært tung utgifter på Bayer Leverkusen, som har overtalt fremover Kevin Volland til å bli med fra Hoffenheim for rundt 17 millioner kroner, mens den østerrikske internasjonale midtbanespilleren Julian Baumgartlinger har skiftet fra Mainz. Etter å ha forlatt Leverkusen på egen hånd, er en annen midtbanespiller, Christoph Kramer, som går tilbake til sin tidligere låneklubb Borussia Mönchengladbach som erstatning for Arsenal-bundet Granit Xhaka.Jannik Vestergaard, den tidligere Werder Bremen-midtveien, har sluttet seg til Kramer der for en avgift i regionen på £ 10m. Andre kjente forretninger inkluderer Yannick Gerhardts flytte fra Köln til Wolfsburg, som også har signert den tidligere Chelsea-forsvareren Jeffrey Bruma fra PSV Eindhoven. Stig 1 Facebook Twitter Pinterest Grzegorz Krychowiak, rett, i kamp for Polen mot Portugal i Euro 2016, har sluttet seg til Paris St-Germain. Foto: Alexander Demianchuk / Tass Paris Saint-Germain kan ha mistet Zlatan Ibrahimovic, men de gjorde en signifikant uttalelse for å signere den fremragende polske midtbanespilleren Grzegorz Krychowiak fra Sevilla for et gebyr som trodde ikke å være langt sjenert av £ 30m .Thomas Meunier, den belgiske høyrebacken, er en annen suksesshistorie i Euro 2016 for å sette ned permanente røtter i Frankrike – overføring fra Club Brugge i hans tilfelle – og så er det Hatem Ben Arfa, hvis bryter fra Nice kunne gå veldig bra eller motsatt.

Monacos tillegg av sin egen Pole, midtbacken Kamil Glik fra over den italienske grensen i Torino, ser salvie og mye forventes også av venstre bak Djibril Sidibé, som de tiltrukket av Lille til tross for at Arsenal har øynene i øynene. De unge, talentfulle venstrebackene ser ut til å være det der – for Monaco har også skilt ut for Marseille’s Benjamin Mendy.For de som liker å rulle tilbake årene, er Radamel Falcao tilbake fra hans bedre venstre unødvendige to år på utlån i Premier League.

Blant flere andre store navnavganger fra Ligue 1 er Marseille-paret Michy Batshuayi og Steve Mandanda – til henholdsvis Chelsea og Crystal Palace – sammen med Nice’s Nampalys Mendy, som har sluttet seg til Leicester.Ellewhere. I Tyrkia har Fenerbahce fersket Martin Skrtel fra Liverpool, og legger til ankommene til Gregory van der Wiel og Schalkes romerske Neustädter. Den tyrkiske ligaen har endelig mistet Alex Telles, men han har signert for Porto fra Galatasaray, etter å ha spilt på Inter i fjor.Porto har også gjort permanent signeringen av Miguel Layún fra Watford og signert den livlige João Teixeira fra Liverpool.

Russland er ikke den populære betalpakke destinasjonen det en gang var, men CSKA Moskva har erstattet den nye Leicester-signeringen Ahmed Musa med Lacina Traoré, lånt fra Monaco. Rubin Kazans signering av den belgiske vingen Maxime Lestienne fra Qatari-klubben Al-Arabi hevet et øyenbryn eller to, men store trekk har generelt vært tynn på bakken, og avreise fra Hulk fra Zenit St Petersburg til Shanghai SIPG for 45,7 millioner kroner var en blåse til ligaen.