Kreuziger jobbet for Štybar, men den slovakiske mesteren Sagan

Han var en gang en verdensmester, men det fortsatt terrengsykling og også i junior kategorien. Nå 25 år gamle slovakiske på toppen av høydepunktene er kongen av dronningen av sykkel disipliner.

“Og jeg gjorde to runder før krisen er over,” sa Sagan deretter i et TV-intervju. “Jeg var lei av en spurt, så jeg gjorde bare ett angrep, og det kom ut. Jeg har hørt mange kommentarer at jeg ikke er god nok til et så langt løp. Mitt svar er dette jersey. ”

The Rainbow, blir minst et år, og bare hans!

Så usynlig, men Sagan var hele løpet.Mens fronten vekslet store navnene inkludert den tsjekkiske og 35 kilometer for å gå for å unnslippe ledet nødvendig belgiske Boonen, verdensmester i 2005, eller argumentere regnbue Kwiatkowski, Sagan lurer i hovedfeltet.

“Foruten meg selv, hadde jeg fortsatt bror og Michal Kolar, hvis det var et problem med fortiden, “sa han til slovakiske longhairs. “Jeg ventet og ventet.”

Alle innganger på grunn av den nærmer seg finale slukket, ingen måtte flykte fra skred største favoritter. Så i den siste stigningen terningen på en høyde Libby startet Zdeněk Štybar, inntil alle tsjekkerne forsvart av lederen for landslaget, og bak den balanseførte tyske Degenkolba.

Men selv deres innsats mislyktes, igjen, slangen syklister tilsluttet og de siste få milene løp i et hektisk tempo.To flere stigninger og bør være slutten.

Og i den nest siste, på 23rd Street Richmond kraftig Sagan rammet.

“I den siste delen av terninger, tror jeg, hvor jeg gikk til full gass, “sa han. Fra kroken knakk og fantastisk belgiske Van Avermaeta og sakte strakte hans bly. Som gode teknikker for å treffe styret og deres avstand økte også nedoverbakke.

Han snudde seg, ser de langt jagerfly. Bare målet klatrer til ære og regnbue-trick. Og bak ham kampen for det andre stedet. Han stoppet å tråkke ved porten og nøt triumf. “Den største i mitt liv,” lettet seg.

Han droppet sin sykkel, publikum sendte en hjelm, vernebriller og hansker og roztleskával publikum. Deretter slo han med Stybar og Boonen sa også: “Den største triumf i livet, er jeg veldig glad.Etter Vuelta, som jeg måtte gå på, lette jeg etter motivasjonen for dette løpet. Det var vakkert, det var motivasjon for folk. Vi syklister er motiverte. “