Radwanska vant turneringen i Tokyo, Strycova i Wuhan invitere Sharapova

Radwanska dominert klart 13th og 15th World Champion World Ranking.

I sin egen innlevering tjueseks Polka nølte bare én gang i det andre settet og åtte år yngre soupeřce tjenesten tok bare fem. .

Tokyo turnering gjennom uten å miste et sett

Beguová bekrefter rollen som leder

Den høyest plasserte rumenskspilleren Irina-Camelia Begu vant Seoul-turneringen og vant sin andre karriere. Twenty-ni av verdensrankingen spiller i finalen beseiret Hvitekvalifiseringskamp Alexander Sasnovičovou 6: 3, 6: 1.

Beguová tjuefem på WTA Tour seier, tre år etter debuten triumf i Tasjkent.Den endelige ble avsluttet av den uventede Sasnovic-kampanjen, som først måtte kvalifisere i den koreanske hovedstaden og vant fire kamper i hovedkonkurransen. . Nok til en rival som er rangert 107 steder over

fra Petersburg kan ta tittelen Raonic

Kanadisk tennisspiller Milos Raonic vant første sesongtittel i St. Petersburg. Den niende mannen i verdensrankingen som ble Russland utplassert som nummer to, mens i finalen for første gang i turneringen tapte satt, den portugisiske João Sousa, men beseiret 6: 3, 3: 6, 6: 3.

čtyřiadvacetiletý opprinnelig fra Montenegro Raonic lyktes i sin andre finale i år og vant den syvende karriere tittelen. Han ventet på en utvidelse av samlingen fra forrige års triumf i Washington.. Sousa, som vant sin eneste trofé i 2013 i Malaysia, gikk inaktiv i det tredje siste i år

French endelig hørtes for Tsonga

Clash of franske tennisspillere for tittelen i Metz vant den tredje seeded Jo-Wilfried Tsonga. I den endelige innenlandske doble vinnere bedriften vant turneringen duoen Gilles Simon 7: 6, 1: 6, 6: 2 og etter triumfene i 2011 og 2012 vant den tredje tittelen. Dette året på ATP feiret for første gang.

Tsonga bekreftet at han var mot Simon og trives i den tiende gjensidig kampen feiret sjuende seier. Startsettet vant i et kort spill, men i den andre droppet han helt.

Simon, som seiret i Metz i 2010 og 2013, gikk han raskt i ledelsen 5: 0 og sammenlignet med en oversikt kamp.Den relevante sett, men Tsonga igjen, og tok to timer og 18 minutter, viste at den andre administrering motstander matchpoeng.

Begge tredveårene har nå innrettede balanse. . Av denne grunn har en tittel i de ledige de samlet tolv likt

Strycova i Wuhan håndteres første runde

Strycova Barbara til turnerings i Wuhan, bunkers Kina med Maria Sharapova.Den andre runden av tsjekkiske tennisspiller avanserte etter å ha vunnet 7: 6, 6: 2 over ungarske tímea babos og hennes neste rival vil være den nest seeded russisk, som siden Wimbledon på grunn av skade på hans høyre ben spilte ikke

Med Babosovou verden førti Strycova. han kjempet for tredje gang, og som i fjor i Birmingham og årets Australian Open vinneren. Etter en balansert første settet der Strycova i tie-break slått to setboly og vant. 11: 9, han hadde det andre settet en klar kurs

I Wuhan forsvarer tittelen Petra Kvitova, som i andre runde vil spille mot Darje Gavrilov fra Russland.

.