Carlsbad basketball vert Slavia. Unge menn kjemper

“Hvis vi ønsker å score i denne kampen, vi ikke bare bringe stridslystne ytelsen som forventes fra våre jomfruer, men også unngå de billige fouls og tap. Det ville sikkert hjelpe oss en god dose av publikum støtte og litt flaks, “sa han før søndagens kamp leder deigete klubb Roman Maleček.

Carlsbad trener Marcel Krämer bør være tilgjengelig til kampen mot Slavia Praha nesten alle spillerne i kadre, ikke medregnet fortsatt såret Strøm videre Catherine Rokosová.

Slavia klarte å vinne det første spillet kamp på lekeplassen eneste Bodiky BK Brno og i hjemmemiljøet i dalen ca femten punkter SBC Ostrava.Hovedforvalterne av teamet fra hovedstaden er utenlandske oppkjøp: Vaugh, Johnson og Kritscher.

“Det følgende er spesielt mye av erfarne spillere Johnová hjem, Nezdařilová og Tesaříková,” bemerker Maleček. Denne seks så langt tatt vare på mer enn nittifem prosent av alle punktene i lag på banen og bruke nitti prosent av tiden.

Karlovy Vary for sin første seier for sesongen fortsatt fremover. Etter et første hjem nederlag på 49:70 fra Nymburk, er det fortsatt en større forskjell å spille Valosun Brno.En annen av kandidatene til årets medaljer og deltaker i EuroCup seier onsdag hjemme over Carlsbad basketballspillere 81:54 (28:11, 44:29, 66:45). “På to punkter i spillet, hadde vi ikke oppnå hovedsakelig på grunn av resultatet i første kvartal,” Maleček leter etter årsakene til nederlaget.

Brňanky bekreftet trygg spillet siden begynnelsen av kampen rollen av favorittene, raskt hans rivaler hoppet i motsetning til sytten poeng, de tilreisende spillerne fikk under konstant press, og de deretter stablet på seg selv enkle feil, antall spillet til slutt vokste opp til å tjueåtte. “Så var det ingenting gyldig at utførelsen av laget vårt ble bedre i andre kvartal i kampen,” sier Maleček.

Selv om andre kvartal Vary vunnet av to punkter tilbake etter pause, men var like ved starten av kampen, og han kunne Valosun i spillet til å øke ledelsen. “For å være i stand til å tenke på andre spill bedre resultater, må vi løfte hodet, for å unngå dumme feil og regelbrudd og gå inn i den full igjen”, sier Maleček.