Cherchesovs oppsigelse – og slike samtaler er allerede synlige

Vi trenger noe mer materiell. Igjen gir ikke tap noen stemning eller utsikter. Men noe må gjøres. Cherchesov gjør det. Vi vil gi en mellomliggende vurdering etter Confederations Cup, og den siste i juli 2018.

Cherchesovs oppsigelse – og slike samtaler er allerede synlige både i sosiale nettverk og i fora – er fullstendig dumhet. Det er det samme som å spise grønne epler og deretter lide av magesmerter. Hvorfor dette ikke er verdt å gjøre, sa jeg i forrige avsnitt. For det andre vil neste trener gjøre det samme som Stanislav Salamovich. Og for det tredje, hvor kan jeg få den neste treneren? På jobbsiden for å annonsere? Dette er ikke en løsning på problemer, det er som om et barn regelmessig stripper av et tørket sår.

Mutkos oppsigelse? La oss si at Vitaly Leontyevich ikke lenger jobber i RFU, og generelt har han fått ordre om å dra dit. Hva nå? Det samme. Jeg fremsetter ikke krav mot presidenten for RFU, men jeg vil bare si at mange av fotballens problemer startet etter at Vitaly Leontyevich dro til departementet. Utviklingen av fotball har gått et sted galt allerede under hans etterfølger. Vi skylder høst-vårsystemet.

Forresten, for åtte-ti år siden, var ideen om en slik overgang veldig populær. Sergei Aleksandrovich Fursenko tok det ikke fra taket, han svarte på den neste “våre hjerter krever endring”. Så i en lignende reform ble sett om ikke et universalmiddel, da et kraftig middel. Det handler om hvordan noe lignende nå finnes i “avskaffelse av grensen.” Forbindelsen mellom antall utlendinger på banen og kvaliteten på spillet til landslaget er veldig sofistikert, men tilhengere av avskaffelse av grensen ser det som direkte. Omtrent det samme som mellom den nevnte faseforskyvningen av den innenlandske kalenderen og antall europeiske cuper vunnet. Ja, ja, vi har spilt slik i fem år nå, det er ingen steder å plassere Cups. Og likevel, før vi kansellerer grensen i fotball, la oss spørre om fraværet av grensen hjalp basketlagene våre.

Ta av buksene og løp. Hvorfor kampen Qatar – Russland kunne ikke følges