Det er enda vanskelig å finne noen skudd

Rykter om Guardiola-planen mot Alisson

Forresten, fortsetter temaet for ideene til “Liverpool” når de forlater forsvaret, er det umulig å ikke merke Alissons rolle. Til tross for det faktum at før kampen ble det sagt at en vask ble gravd om Peps planer om å presse ned (bare to spillere samtidig!) Den brasilianske målvakten fikk faktisk mye frihet. Det var en hel rekke episoder der spillerne i Manchester City betalte ham minst oppmerksomhet, og noen fra Silva / Aguero-paret var bare hakket i retning av Alisson.

Hvordan “Manchester City” slo “Liverpool” og kom tilbake til det gyldne løp

Liverpool målvakt gjorde fortsatt sine 55 programmer med en nøyaktighet på 80% (fra Ederson 38/82). Det er umulig å si at ManCity-spillere ignorerte målvaktenes rolle i å organisere spillet av gjestene, men han fikk mye frihet. En annen ting er at, som vi allerede har sett, hadde han svært få muligheter for effektiv markedsføring. Det mest passende alternativet var vanligvis Robertson, men det er ikke alltid lett å klemme noe.
av slike komplekse gir. Noen ganger virket det.

Hvordan “Manchester City” slo “Liverpool” og kom tilbake til det gyldne løp

Kamp, slåss, slåss

Det er enda vanskelig å finne noen skudd for å beskrive nivået av engasjement av spillerne på banen i denne kampen. Spillerne hadde fortsatt nok styrke, alt så ut som en ekte mesterskap for 6 poeng. På hvert område av feltet var det en ekte krig for noen gjenoppretting, den utgitte ballen. Til tross for at “ManCity” hadde en liten fordel, gjorde spillerne til Guardiola sitt ytterste for å kontrollere situasjonen. Her, forresten, var Fernandinho tilbake i rekkene og i god stand. Allerede vanlig ble brasilianen ledende i utvalget og samlet en rekke viktige returer i midten av feltet.

Bernardo Silva ble også overrasket over sitt engasjement og ble leder i antall forsøk på å kvalifisere – 8 (han har 3 vellykkede valg, som heller ikke er dårlig). I Liverpool scoret Robertson og Henderson mest, samlet henholdsvis 4 og 3 valg. Til tross for det faktum at det ikke var så mange øyeblikk, så så kampen virkelig, og det kan nesten ikke sies at det var kjedelig. Noe lignende skjedde i første runde.