Er du lei av Cherchesovs eksperimenter?

Kanskje tapet av Qatar-landslaget er livsfarlig og vil frata laget vårt noen turneringsutsikter? Nei, hvis det russiske laget ikke spiller ved neste verdensmesterskap, så absolutt ikke av nåde fra et lite lands lag i Persiabukta. Men etter at drømmene til en stygg gammel kvinne om å bli jordens elskerinne ikke gikk i oppfyllelse, ble denne hendelsen mindre ekte. Kampen med Qatar-laget er vennlig. Eller kontroll, som Stanislav Salamovich ber om å snakke. Og deuce for kontrollen betyr ikke deuce i eksamen. Og vi får lov til økten.

Er du lei av Cherchesovs eksperimenter? Beklager, men når ellers å dirigere dem, hvis ikke i slike spill. Jeg husker at Dick Advocaat ble kjeftet for å ikke introdusere nye mennesker til teamet. Fabio Capello, tvert imot, fikk for dristige eksperimenter i den viktigste kampen. Cherchesov derimot oppdaterer laget i spill som ikke har turneringsbetydning. Eller vil du at Sergej Ignashevich og Vasily Berezutsky skal spille på landslaget frem til pensjon, ikke idrett, men sivilt? Nei. Avkjøl deretter, og husk at eksperimenter ikke alltid er vellykkede når du kjøler den.

Ta av buksene og løp. Hvorfor kampen Qatar – Russland ikke kunne sees Foto: RFU, Championship

Selvfølgelig er det fint når laget knuser rivaler i vennskapskamper, og ikke slike rivaler som Qatar-laget. Men det er en ære å være verdensmester i varer, ikke noe mer. USSR-landslaget hadde en gang en så uoffisiell tittel, og ikke i de beste tider. Vi trenger noe mer materiell. Igjen gir ikke tap noen stemning eller utsikter. Men noe må gjøres. Cherchesov gjør det. Vi vil gi en mellomliggende vurdering etter Confederations Cup, og den siste i juli 2018.

Cherchesovs oppsigelse – og slike samtaler er allerede synlige både i sosiale nettverk og i fora – er fullstendig dumhet. Det er det samme som å spise grønne epler og deretter lide av magesmerter. Hvorfor dette ikke er verdt å gjøre, sa jeg i forrige avsnitt. For det andre vil neste trener gjøre det samme som Stanislav Salamovich. Og for det tredje, hvor kan jeg få den neste treneren? På jobbsiden for å annonsere? Dette er ikke en løsning på problemer, det er som om et barn regelmessig stripper av et tørket sår.