Fotballaget vårt spilte i hovedstaden i Qatar

Noen mellombønder flyttet fra de ledende klubbene til rekkene, og de hadde ikke alltid spillerøvelse der – som falt under grensen (og ingen avlyste det for ikke-EU-borgere), som led av trener vilkårlighet. Og viktigst av alt, hva vant det russiske laget fra migrasjonen til sterke mesterskap? Qatar tapte ikke, hang ikke med i andre hundre av rangeringen, men kom ikke alltid til store turneringer. Og hvis hun gjorde det, forlot hun ikke gruppen. Eller ta hockey. Der opptrer de fleste av de ledende russiske spillerne i NHL. Andre snakker allerede med en aksent. Hjelper dette teamet vårt mye?

Her er et så trist bilde. Laget spiller motbydelig, og det er vanskelig å hjelpe henne. Bare tid og teamarbeid av treneren og spillerne vil bli kurert. Og det er ikke et faktum. Men det er ingen andre oppskrifter. I tillegg til andre spillere. Av hensyn til en vellykket prestasjon på verdensmesterskapet i verdensmesterskapet, og slikt vil komme inn i kvartfinalen, kan du lide et tap mot Qatar og tre eller fire fra Costa Rica. Ville være bra.

Og kampen med Qatar kunne ikke følges. Samt spillet med rumenerne, og påfølgende oppfølgingsmøter. Dette er et kjøkken, og for å spise en deilig rett må du ikke se på prosessen med forberedelsen. Hovedsaken er at kokken ikke florerer.

Fotballaget vårt spilte i hovedstaden i Qatar, Doha med landslaget, som har et langt søk på kartet. Spilte og tapte 1: 2. Før dette har ikke Qatar-laget mistet det russiske laget ennå, nå er gapet blitt fylt.

Ikke alle kunne se denne kampen – tross alt, en ukedag. Men de som ikke klarte å se sendingen fra Doha, mistet ikke så mye. Mye mer berørt var de som stormet til TV-skjermene. For laget vårt tapte nok en slurvet kamp. Vi venter på at vurderingen skal oppdateres, opphetede diskusjoner, krav om å oppløse landslaget, avskjedige Stanislav Cherchesov og sende Vitaly Mutko til hakkeklossen.

Ta av buksene og løp. Hvorfor kampen Qatar – Russland ikke kunne sees

Og hva skjedde egentlig? Ingenting, bortsett fra skaden fra Igor Akinfeev. De tapte. For første gang eller noe. Qatar i den første, og så. Rating kollaps? Ja, og til helvete med ham. Rating er nå et enkelt sett med tall som er oppfunnet av noen flinke folk fra FIFA. Vi trenger det om et år, når det blir uavgjort for EM.