Ombygging til et bredere og feiende spill skapte

Målet “Liverpool”

Ombygging til et bredere og feiende spill skapte umiddelbart nye problemer for Guardiolas avdelinger. Hvis i løpet av “Liverpool” -spillet i 4-3-1-2 vertene, var det noen ganger mulig å uforsiktig behandle flankens forsvar og beskytte Sanaas og Stirlings styrker, da Pep-teamet i større grad begynte å finne seg i en tapende posisjon. En Laporte og en Danilo (Walker) på et tidspunkt var ikke nok til å motvirke Liverpools feiende angrep. Målet begynte med det faktum at Sana etterlignet kampen mot Alexander Arnold og la ham heve hodet og hengte seg veldig stille. Og han hang TAA på sin kollega Robertson, om hvilken hans nominelle verne Stirling ikke engang hadde tenkt.

Hvordan “Manchester City” slo “Liverpool” og kom tilbake til det gyldne løp

Walker, som ble skyldig av mange for denne golen, hadde ikke tid til å omorganisere seg fra hans patroniserte Weynaldum og fornærmet ballen selv for kragen. Robertson traff ballen langs mållinjen og fant Firmino, som Kompani hadde sovet. 1: 1! Alle forventet at denne fotballen ikke vil ende.

Hvordan “Manchester City” slo “Liverpool” og kom tilbake til det gyldne løp

“City” er fortsatt et av de beste kontraangrepene

Til tross for at Pepas fotball primært er assosiert med total kontroll og strangulering av sine motstandere, har spillerne igjen vist at deres angrepspotensial er ekstremt høy. Kanskje Liverpool på et eller annet tidspunkt måtte spille mer pragmatisk og til slutt klamre i uavgjort, men fristelsen til å fullføre ManSiti på sitt eget felt var veldig stor. Det var med han begynte assistere motangrepereiere, som bestemte utfallet av møtet.

Hvordan “Manchester City” slo “Liverpool” og kom tilbake til det gyldne løp

På et tidspunkt nølte Sana’a på midtbanen og Henderson og Firmino spiste ham. Dette skapte umiddelbart muligheten for de tre øverste angriperne å eksplodere, opprette en bedriftskonkurranse og avslutte tittelkonkurransen allerede i januar. Men Waynaldum ga et forferdelig pass på Salahs kurs og bokstavelig talt i tre gir “City” vendt spillet og stillingen i motsatt retning.