Tre tap og Banik sitter fast. Det er et nøkternt ut av eufori, sier Panik

Han hadde et spill bygget på dem, og vi kunne ikke reagere på det.

Det vil være ekstremt vanskelig for Baník å bli i elite seks, som vil kjempe om tittelen etter tretti runder i overbygget.

Han har bare en tre-punkts ledelse over Liberec 7. Men mannen nekter for at laget ville gi etter for inntrykket av at han hadde en viss plassering i de seks etter den utmerkede starten av sesongen. “Som jeg sier, vi kan ikke hele tiden gå opp heisen,” påpekte Panik. “Noen ganger kan vi det, men heisen har fanget opp og hoppet ned i underetasjen.”

Hvordan starte den opp igjen?

“Vi har en uke nå, vi må komme oss raskt , fortell deg selv hva du skal gjøre bedre. Vi skal ha en kamp utenfor (søndag kl. 15.00 i Příbram – red. Anm.) Og deretter to hjemme. Vi spiller for ni poeng.Vi vil ønske å ta tak så mye som mulig, sa den Ostrava-baserte stoper Václav Procházka. Men for samme lovovertredelse vil fire gule kort mangle Martin Fillo og Denis Granečný.

“Vi må ta hodet og jobbe igjen,” sa treneren. ”Og vi må også tenke på hvilken retning vi vil gå. Hvis vi styrker laget om vinteren, eller hvis vi fokuserer på en tregere vei og hever enda flere unge spillere. ”

Hvilket alternativ favoriserer han?

noe som også er tilfelle med Jablonec, Slavia, som først nå har fått resultater. Du vil ikke opprette et lag over natten, ”svarte Panik. Men noen ganger er stien ikke klar, det kan også være et kompromiss.Vi vil tenke på det. Vi har tre gjenværende høstkamper foran oss og så får vi se. Uansett har spillere høye krav, og vi vil ha dem nå. I fotball er det det samme som i annet arbeid. ”