Alle er helt … gale. Voracek etter neste tap tok ikke servietter

Til og med den kanadiske motstanderen spilte ikke i spillet i stort humør. Senatorene hadde en firekamp-serie med tap på nakken, den femte brikken til samlingen kom snart. Kraftspillet til Voracek og Gudas slag fra blått betydde en lovende ledelse av Philadelphia 3: 1. Vi løp, vi hadde kontrollen over kampen, ”kom han tilbake til den mer vellykkede delen av spillet til forsvarer Gudas.

Akt 3, men skrev om om igjen scenariet. Brady Tkachuk utlignet først med to treff, og tre minutter før slutt dro Matt Duchene et spektakulært baseballmål til siden av Ottawa. Det sjokkerende arbeidet ble gjort, senatorene vant 4: 3.

“Jeg vet fremdeles ikke nøyaktig hva som skjedde.Vi fikk det andre målet og plutselig begynte vi å spille redd. Hver motstander ville bruke det, ”var Voráč sint. Hans skitne engelske ord på “f” satt fast på tungen, som han bare unngikk. “Det hele…stjålet. Stillingen vi nå er i. ”Philadelphia tapte for sjette gang på de syv siste kampene. Laget har ikke sparket i gang tirsdagens daglig leder Ron Hextalls oppsigelse, og stillingen til trener Dave Hakstol rapporteres å være ustabil. “Dette hadde ingenting med presset å gjøre. Vi sjekket kampen og overrakte den deretter. Slik er det med oss ​​nå, ”var Voracek irritert.Selv vet han at han snart kan møte en lignende skjebne som sin nylige overordnede. Den nye avgjørelsen er ennå ikke avgjort.

“De nåværende endringene er i tråd med situasjonen vi for øyeblikket er i. Når en ny manager kommer, vil det være opp til ham å dømme meg som riktig trener. ”Hakstol er klar for det verste scenariet. De er for øyeblikket på den siste turen av østkonferansen, selv om de ikke er så langt fra den progressive grensen. Men for å hindre dem i å rømme uopprettelig, må det famlende teamet gjøre opprør under den nye daglig lederen.