De satte seg ned og sa det

Det fjerde angrepet fra Olomouc ishockeyspillere Marek Laš – František Skladaný – Bruno Mráz gjorde igjen et rot foran Pilsen målområde. Da Laš ikke brente målvakten Frodl fra vinkelen, dyttet han pucken til høyre sirkel, der Mráz renset ham i det avdekket målet. matador Stablet. “Det var en stor lettelse, det er ikke lett på psyken, men det viktige er at vi vant, det er hovedsaken,” sa den slovakiske spissen. ”Vi trodde det måtte komme. Kampene på vår side så bra ut før, og vi hjalp også laget som fjerde linje.Det er viktig, vi var strålende fornøyde. ”Det er på deres linje at kanskje det beste er endringen i kuker etter nasjonale pausen.

Med Trinec etter en skammelig prestasjon, og droppet ut av den ekstra ligaen. Alt virket galt. Bortsett 1xbet fra elitedannelsen, som ble ledet av kanonen Zbyněk Irgl, fungerte nesten ingenting.Trenere Jan Tomajko og Zdenek Motak søkte desperat etter den ideelle sammensetningen av femmene. p> Ledere ledet av Irgle tok ordet, treningen ble intensivert, Hanaks vendte tilbake til krevende utlegning og teamarbeid.

De satte seg ned og sa det. Det hjelper alltid. Alle sa hva de tenker, hva som skal forbedres. Det har en stor fortjeneste i det faktum at vi har styrt kampene som dette nå, ”nikker Skladaný. ”Vi har forbedret angrepet og hjelper hverandre. En feil vil bli gjort, og det er fire til som kan hjelpe.Vi må holde oss sammen og hjelpe hverandre. Feil betyr ingenting. Vi kan virkelig hjelpe, skate og tro på det. »

Du vet det.

De energiske hane vant fem av de seks siste kampene, de to siste over Liberec og Pilsen etter raidene, og hoppet til 7. plass i et ekstremt balansert bord.

“I Olomouc har alle konkurrenter det vanskelig. De spiller veldig bra, spesielt hjemme, med hurtigløp. De spiller tøff hockey, de har store sterke karer. Det gir dem frukt, ”berømte Moru Liberec-spiss Michal Birner.

For øvrig snudde Knotek og Nahodil straffen mot Liberec og Pilsen.

Ikke bare på isen. Profesjonelle som skal feire 38 i morgen.For eksempel ga han råd til Lukáš Nahodil hvordan man skulle avslutte det vinnende angrepet mot Liberec. “Jeg visste hva jeg ville gjøre, men jeg spurte likevel Zbyňa om keeperens reaksjon mot ham. Zbyňa bekreftet meg i det jeg Bet365 ville gjøre, ”takket den tidligere representanten Nahodil.

Ankomsten til Irgla fra Třinec var mye for Olomouc, og det er ikke rart at landslagstreneren Miloš Říha vurderer å komme tilbake til den tsjekkiske trøya.

det er spesielt menneskelig i naturen, som er uvurderlig.Vi kan gå til ham for å få råd, han vil aldri nekte oss, ”sa Nahodil. en enorm forsvarer Punk og sentrum av Kolouch, dommeropptakeren til Irgl. “De har muskelskader, jeg kan ikke gjette tilbake,” beklager Tomajka, som i Pilsen manglet en pålitelig beek Ondrušek. More: https://sos-apostas.com

Selv i dag (klokka 18.00) på mesterskapet i Brno, kan guttene hans være sunne og trygge med sterk tro i en suksess som ikke lenger ligger på skuldrene til Master Irgl.

“Det trengs. For å oppnå suksess på lengre sikt, må manøveren involvere mer enn en formasjon. Det er et av målene.Det er nødvendig å bygge videre på det, “sier Skladaný.

” Brno er en annen kategori av de sterkeste rivalene, den har mange smarte spillere i laget. Men i hjemmemiljøet klarte vi å spille en god kamp med dem, og vi vil gjerne bygge videre på det, ”husker Moták et to måneder gammelt nederlag 1: 2 etter inngrepene.

Resultatene er viktige, klarer ikke å skremme og bevege seg fra riktig vei.