Den ropte lederen av den første ligaen har et uventet problem: de “ni” i underbevisstheten

For noen dager siden ville det virke som absolutt tull. Men på mandag ble det en realitet. Jihlavas ishockeyspillere kjempet ikke bare for poeng, men også for knust selvtillit i hjemmekampen mot Venezia over Jizerou.

Skjønt så skrapte ører: de slo et av de svakeste lagene i Chance League 3: 2 i separate angrep.

Og de måtte snu…

< p> “Jeg tror vi kom hit igjen,” sukket Tomas Jiránek, som scoret to mål i kampen. “Det var en sliter kamp, ​​men det er sånn det er i hockey.”

For en uke siden syklet Jihlava på en behagelig seiersbølge.Trener Wolves beseiret Poruba hjemme 4: 1 og scoret den niende seieren på rad (og tolvtedel av de siste tretten omgangene). I tillegg, takket være to konkurser fra den ledende tsjekkiske Budejovice, ble Dukla uavhengig Betclic øverst på første ligatabell.

Men så kom lørdag og et perfekt sjokk: TV-kampen Jihlava i Vsetin led en 2: 9-debakel!

“Noe passet oss. Det reflekterte ikke over oss, da kunne det ikke stoppe, ”trekker Jiránek på skuldrene. “Da det tredje målet scoret, var motstanderen i løypa. Og vi kunne ikke fange det lenger, forteller hun. “Du vet ikke hva du skal gjøre først.Og hvis han ikke skulle hoppe der borte ved en tilfeldighet…”Til slutt stoppet scoringslinjen på ni. Paradoksalt nok, på samme sak som markerte den vinnende serien Dukla, som forsvant på Lapač.

Bare av et hår unngikk gjestene en vanærende ti. “Men da spiller det ingen rolle. Ingen ønsker å få enda ni mål, innrømmer Jiránek. Og det gjenspeiles i neste kamp.

“Du vil ikke ha det i hodet. Men hvis noen får ni mål, er det bare ikke verdt det. Selv om hun sier at han går videre, er han definitivt i underbevisstheten, ”innrømmer Jiránek.

“ En liten sal av guttenes siste kamp.Og selv om det ikke var noen vakker hockey, er det å vinne en gevinst, ”sukket 27-åringen frem. Men i den tredje perioden økte de innenlandske presset og hastet med å utligne, kommenterer Kudrna. Straffene er da et lotteri, og de innenlandske spillerne var bedre på slutten. ”Dukla scoret to poeng. “Vi tar en og vi er triste.Selv om vi har vunnet den på isen til en leder der det ikke er mye å gjøre, innrømmer Kudrna. “Gutta har sparket den av, de vil hvile, og vi er tilbake i neste kamp,” mener hun.

More