Du spiller bra, trøstet Klepiš fra Chomutov

“Men jeg må si at Chomutov spiller bra. Det er flere lag i ekstralaget, og de er nede, men i henhold til deres prestasjoner burde de være et annet sted, noe som også er sant for Pirates, ”sa Boleslav-spiss Jakub Klepiš, som deltok i omsetningen fra 0: 1 til 3: 1 med to mål.

“Det handler om at alle isspillere jobber sammen. Hvis guttene ikke gikk inn porten og satte presset, ville jeg ikke score. Klokka fem til tre var det jeg som fyrte, men det var også æren for hele linjen, ”sa Klepiš til ČTK.

Han hadde tanker om et hat-trick. “Dette er hvert spill. Hvis det var en sjanse, ville jeg selvfølgelig ønsket å score et tredje mål. Men jeg tenkte ikke på hat-trick, men jeg tenkte på å beholde tre poeng, og det gjorde vi heldigvis.Dette er absolutt veldig viktige punkter for oss. Den første perioden var ikke bra, motstanderen hadde en bedre jobb, kjempet mer og hadde mer av spillet. Trenerne ba om det. Det var bedre fra andre periode, vi la til litt og snudde det, ”sa Klepiš.

Pirater derimot ønsket at de hadde kastet bort en velkjempet kamp. De ledet fra andre minutt takket være Sklenář. “Men siden den andre perioden har spillet blitt jevnet, og vi har ikke scoret noe mål. Vi har ikke skapt mye sjanse til å score noen mål.Vi spilte dårlige maktspill, som avgjorde, ”sa Chomutov-forsvarer Roland Knot til klubbens nettsted. “Vi feilet ikke i spillet, vi var ikke verre, men vi gjorde noen feil som Boleslav straffet,” hvisket Knota. pirater. “Målvakten holdt oss igjen, grep noen sjanser, men vi scoret bare ett mål utenfor og det er dårlig å vinne,” innser Knot, som kom til Chomutov fra Mladá Boleslav. ”Jeg oppfattet det litt, men jeg ville ikke se det ekstremt.