Zlíns svar på Sparta-debakten? Fem-mål Triumph i Pardubice

Mens Zlín-spillerne ikke scoret for andre gang i sesongen, scoret Jiří Ondráček i Pardubice for første gang på seks minutter. til slutt var de ikke veldig farlige, tvert imot, i Øst-Böhmen utnyttet de den andre numeriske fordelen. Tomáš Žižka scoret 2: 0 på slutten av den første perioden. > “Forťák spilte en perfekt kamp i hjørnet, han ga meg vakkert, det bare slo meg,” beretter Ondráček om sitt sjuende mål i sesongen. “Jeg ga aldri så mange mål, jeg er glad for at jeg hjelper manageren nå.Men hvis jeg ikke har lyst og tjener poeng, vil jeg ikke ha noe imot det, ”smilte han.

Pardubice herdet spillet i den andre perioden, noe som resulterte i en forbedring i spillet og et maktspill i maktspillet.

Kort tid etter brukte ikke Zlín dobbeltkraftspillet på 97 sekunder, men gjestene behøvde ikke å være for lei.Michal Popelka, Pavel Sedlacek og Dalibor Sedlacek bekreftet seieren i sluttperioden.

“Det er vanskelig å snu kampene, den første perioden har savnet oss,” sa Rostislav Marosz, forfatteren av det eneste målet i Pardubice, som tapte for sjette gang på rad og tabellen er trettende.

lag fra ekstralagshalen fortsetter for Zlín på hjemmeduell fredag ​​med den siste Chomutov, på søndag vil laget presentere på isen til den tolvte Mlada Boleslav. trene helt etter skulderskade.

“Såret er helbredet og takler full belastning. Det er ikke utelukket at han kommer tilbake til rapporten denne uken.Cuba Herman er fremdeles i ferd med å komme seg etter oppvoksende angina akkompagnert av høye temperaturer. Selv om blodprøvene gikk bra, er organismen fortsatt svekket og må behandles, sier hovedtreneren til Zlín Robert Svoboda.