Jeg hoppet og skrek. Nå tror jeg vi vil se et annet Tyskland

Kroos har sagt at det er folk hjemme som vil at Tyskland skal tape; det er bare sant for et mindretall, sett av hvordan vi og millioner av tyskere reagerte på målet hans. Vi vil alltid at de skal gjøre det bra, og fra et personlig synspunkt var det mest behagelige aspektet ved lørdagskvelden holdningen til spillerne. De viste riktig reaksjon på å gå 1-0 bak – holde sammen og ikke gi opp, noe Sportingbet som mer enn formasjoner og lagoppstillinger er de grunnleggende prinsippene for fotball. “Fra klinisk død til full av styrke”: Tysklands presse reagerer.

Det blir ikke lett mot Sør-Korea på onsdag, men jeg regner med at Tyskland vinner og dermed kvalifiserer seg til knockout-stadiene.Og hvis laget fortsetter å forbedre seg med noen få prosent hver gang de spiller, er det ingen tvil om at kvaliteten er der for at de skal gå langt.

Tyskland må absolutt forbedre seg hvis de skal beholde verdensmesterskapet. Det som var mest opptatt av visningen på lørdag, var hvordan de Sportingbet startet bra, men så umiddelbart sårbare ut så snart Antonio Rüdiger gjorde den første feilen i kampen. Plutselig forsvant strukturen og følelsen av et spill, og var det ikke for en kombinasjon av litt flaks og nok en enestående skjerm fra Manuel Neuer, kunne Tyskland lett ha funnet seg 2-0 nede.

Heldigvis Marco Reus scoret en utligning veldig tidlig i andre omgang og derfra gikk alt tilbake til det normale. Tyskland dyttet og dyttet, og rett ved dødsfallet viste Kroos hvorfor han er mannen for store anledninger.Det er ikke lett å holde et rolig hode i slike øyeblikk, men det er akkurat det han gjorde. Facebook Twitter Pinterest Manuel Neuer sin ytelse, inkludert denne redningen fra Marcus Berg, var nøkkelen for Tyskland. Foto: Dean Mouhtaropoulos / Getty Images

Jeg forventer endringer for spillet mot Sør-Korea. For det første kan ikke Jérôme Boateng spille etter å ha blitt sendt ut mot Sverige. Mats Hummels burde komme inn for at han hadde savnet spillet med en skade. Sebastian Rudy, etter å ha vært et Sportingbet overraskelsesvalg på lørdag, kan også gå glipp av den ødelagte nesen han opprettholdt i første omgang, og det kan også være en retur for Mesut Özil.

Özils utelatelse mot Sverige var en enormt samtalepunkt i Tyskland – han blir ganske enkelt ikke henlagt for store kamper.Jeg håper inderlig at han er enda mer motivert og viser sine egenskaper når Joachim Löw blir bedt om det. Og jo dypere Tyskland går i denne turneringen, jo viktigere kan Özil bli. Spillerne ville ha mye foretrukket å være i Sotsji, der de var basert under fjorårets Confederations Cup

Seieren på lørdag har skapt den generelle stemningen i Tyskland og forhåpentligvis har gjort det samme i troppen i Russland. Det er en åpen hemmelighet at spillerne ikke koser seg med leiren i Moskva og ville ha foretrukket mye å være i Sotsji, der de spilte på lørdag og var basert under den vellykkede Confederations Cup-kampanjen i fjor.

A leir er veldig viktig for en tropp når de skal være sammen i potensielt opptil fem uker – det må være helt riktig.Det var absolutt tilfelle i Brasil for fire år siden da spillerne alle snakket om hvor fint det var å være basert ved stranden, hvordan det løftet humøret før og etter kamper. De ønsket en tilsvarende avslappende atmosfære denne gangen, men fikk ikke det. Tononi Kroos

Når det er sagt, kan ikke spillerne gi unnskyldninger for ikke å nå de nivåene som forventes av dem. Dette er en anstendig tropp, og det er for mange erfarne spillere som ennå ikke har nådd sin toppform, for eksempel Thomas Müller.

Han er ikke den eneste, og forhåpentligvis etter lørdagens kamp får vi se et annet Tyskland . Jeg tror vi vil. Ett mål endret alt, og for tyskere er det nok en gang grunn til å føle seg enormt optimistisk med tanke på Die Mannschaft.