Endelig løpedagen! På sin destinasjon sa Stibar: Jeg ventet et annet resultat

I morgen søndag på Twitter skrev: “Endelig racing dag. Ventetiden var lang “og sluttet seg til” smiley ”

Den hadde seks timer og et kvarter ladet hendelser, innganger og sykling smerter og etter tsjekkisk rytter til samme informasjonskanal (nå imidlertid mindre lykkelig) skrev:”. Det men det var et løp. Jeg følte meg bra, men resultatet er ikke det jeg forventet.Guttene gikk veldig bra og jeg gratulerer Peter Sagan. ”

 Crystal Zoom 2015 < p> Stybar, en tidligere cyclocross rytter, nå Ace veien låve Etixx-Quick Step og lederen av den tsjekkiske laget i VM i Richmond, trodde kampen om regnbuetrøyen svært høy. “For første gang i historien har vi mesterskapet virkelig sterkt lag,” koser samtalen serverCyclingNews.

Nå som Štybar rangert blant de ti beste i favoritter og tidligere strålende klasikář Johan Museeuw ham selv navngitt blant trio av sine kandidater til rainbow belønning . Og når Stybar skape kaos klatre blokker, hvor man måtte ta hensyn.Det er nettopp utbruddet av lignende art under årets Tour de France ble tildelt en triumf.

“Jeg ønsket å gå fordi jeg var der fra teamet selv,” sa Stybar etter spredning peloton bak ham, slik at bare Degenkolb, Van Avermaet eller Terpstra. “Jeg tenkte, ok, nå jeg gjør et valg, vil det være lettere å tenke på noe i finalen.”

Richmond men Cech alt bevoktet, hans angrep ødelagt. “Vi hadde en sterk og motivert team, jeg måtte gi alt, men det fungerer bare ikke,” sa Stybar ennå. “Det er det, og Peter (Sagan) fortjener denne seieren. Det klatre var veldig sterk. ”

Sagan angrep på en annen høyde, 23.gaten i byen, som også førte over kattens hoder og hvor han tok alle sine triks. “Jeg kunne ikke gjøre noe annet, han angrep meg umiddelbart,” sa den tsjekkiske konkurrenten. “På den tiden falt jeg litt, og da jeg begynte å klatre, var jeg for langt unna. Han gjorde det veldig bra. “